Zasedání zahájeno 17:41 edit: 25.10.2014 Pořad: Z minula: 1. Fondy na kampan Libora Spacka: https://forum.pirati.cz/podatelna-republikoveho-predsednictva-f352/zadost-o-fondy-na-kampan-do-senatu-t26499.html#p356781 2. Vyberko na GOPAY: https://forum.pirati.cz/post348105.html#p348105 3. Kostuv prodej tricek 4. Telefony - mobilní čísla pro vedoucí orgánů 1. Libor Špaček IVO : Balanc mezi Hospodářem a dobrým úmyslem Informace? https://forum.pirati.cz/podatelna-republikoveho-predsednictva-f352/zadost-o-fondy-na-kampan-do-senatu-t26499-10.html Názory: VP: Neproplácet, chci znát hospodáře LČ: Neproplcet, případně splátkový kalendář a VS na příšpěvky TV: Splátky - 12 splátek (Původně napůl) DM: Z principu chtít, třeba i přispěji IV: Chce to od něj slyšet - částečné přispění strany Diskuze o oddělení lídra a managera kampaně. IVO: Vileta je brouk pytlík, zařídil by to líp Opakovaný problém střetu rolí - lídr kampaně vs. řádný hospodář Lídr kampaně věří svému úspěchu a podcěňuje rizika vyplívající z neúspěchu. Kdyby se preferovaně choval jako hospodář, tak by byl znejistěn ve své roli lídra voleb. RP ukládá LČ kontaktovat Libora Špačka s možnostmi řešení (Splátkový kalendář, VS na příspěvky). PRO: VP, LČ, TV. zdržuju se DM. RP ukládá VP navrhnout systémové řešení rozporu lídr vs. hospodář kampaně. PRO: VP, LČ, IV, TV. 2. Vyberko na GOPAY Specifikace proč potřebujeme platební bránu. Nástřel ceny platební brány: 10 000,- + podíl bance GoPay má paušální náklady 90Kč/měs Nevypořádané připomínky (https://forum.pirati.cz/jednani-republikoveho-predsednictva-f525/rp-1018-2014-vyberove-rizeni-gopay-brana-t25700.html#p348185 , https://forum.pirati.cz/jednani-republikoveho-predsednictva-f525/rp-1018-2014-vyberove-rizeni-gopay-brana-t25700.html#p349386 ) Příliš striktní specifikace (ví Lukáš) - Kdo to vypořádá? TM si to vezme dál. 3. Kostuv prodej tricek Spojit s Viletovo prodejem přes Aukro Zřídit Aukro e-shop Odkázet jej z titulky a lišty fora Ať Kosťa předloží nabídku. TV zařídí. 4. Telefony - mobilní čísla pro vedoucí orgánů (https://forum.pirati.cz/podatelna-republikoveho-predsednictva-f352/tarif-pro-sluzebni-simkarty-t26181.html ) Máme nekompletní a nejasné nabídky LČ bude dál řešit. 5. Wagner RP ruší své usnesení RP 35/2013. LČ: Proti + špatné zkušenosti z Orlové VP: Zdržuji se - nemám dostetek informací/důvodů pro změnu TV: PRo - ačkoliv si je vědom své pravdpodobné naivity Ivo: Pro - https://forum.pirati.cz/jednani-republikoveho-predsednictva-f525/zruseni-omezeni-pristupu-na-forum-t26620.html#p358329 DM: Proti - Pro, ale teď Proti, možná za 6 až 12 měsíců.