Festival Svobodného Filmu Srdečně Vás zveme dne 21.2.2013 v 19:30 do Divadla otevřených dveří (DIOD) v Jihlavě na první konání Festivalu Svobodného Filmu. Na programu je pásmo čtyř volně šiřitelných animovaných krátkých filmů z dílny Blender Foundation: Sintel (2010) Slzy oceli (2012) Sen slona (2006) Králík Tlustoprd (2008) Jako perlička na závěr Světlonoš (2005) od Václava Švankmajera. Úvodem bude krátká přednáška o svobodné tvorbě. V souladu s principy svobodné kultury bude vstupné dobrovolné. Divák bude tedy mít možnost nekoupit zajíce v pytli, ale ocenit filmový zážitek i po skončení promítání. Vstupné bude vybíráno do průhledné nádoby a před zraky diváků výtěžek přepočítán. Výsledná částka bude poté transparentně vyúčtována a 100% přebytku po zaplacení sálu bude rozděleno tvůrcům filmů. Odkazy: http://www.diod.cz/program http://www.blender.org/features-gallery/blender-open-projects/ http://www.vodo.net/ https://flattr.com Díky! Vytvořila jsem z ní event. ;) Míša