--- # Tento řádek nechte být. Vše co je za znakem # až do konce řádku je komentář. Dodržujte odsazení délky čtyř mezer. Snažím se dokument udržet ve formátu YAML. # Asi by bylo lepší soustředit se hlavně na materiály zachycující fakta; názorů a komentářů se v médiích objevuje dost, ale klidně sem vkládejte cokoli pertinentního, ale odlište to, prosím. - Název: Zákon o azylu, 325/1999 Sb. ve znění pozdějších předpisů URI: http://www.zakonyprolidi.cz/cs/1999-325 Komentář: Asi nejdůležitější právní dokument o azylové politice v ČR. Typ: právní dokument - Název: Úmluva OSN o právním postavení uprchlíků URI: http://www.osn.cz/wp-content/uploads/2015/03/uprchlici.pdf Komentář: Asi nejdůležitější právní dokument o azylové politice mezinárodně. Typ: právní dokument - Název: Rozbor právního postavení uprchlíků a azylového řízení v České republice. URI: http://aa.ecn.cz/img_upload/213998dd557a6ecf241d80d7748bd811/postaveni_uprchliku.pdf Komentář: Práce na tomto textu byla ukončena v srpnu 2000, ale text je AFAIK z převážné části stále aktuální. Typ: rešerše, rozbor - Název: Etherpad dokument se stanoviskem o imigrační vlně od PP-BE URI: http://piratepad.be/p/immigrationwave Komentář: Reakce na žádost Davida Michala. Typ: názor ... # Tento řádek taky nechte být.