============================================ ÚVOD =========================================================== AHOJ! Vítejte na palubě hejna zaměřeného na ekologii a životního prostředí, krajského sdružení Olomouc - KSOLK http://pirati-olomoucko.xf.cz/ Tento PAD slouží pro sdílení relevantních informací a nápadů pro všechny, kteří by se chtěli zapojit. Forum pro KSOLK https://forum.pirati.cz/olomoucky-kraj-f80/ Úkoly a činnosti jsou otevřené VŠEM! Kdo má zájem se podílet, nechť se podílí. Můžete si vybrat libovolný úkol(nebo navrhnout vlastní úkol), přiřadit k němu své jméno a pak informovat lídra nebo zástupce o své činnosti a případně o výsledku! Tak do toho! ====================================== ODKAZY =============================================================== Oficiální stránky Ukliďme Česko www.uklidmecesko.cz FORUM organizace úklidů: https://forum.pirati.cz/olomoucky-kraj-f80/uklidme-cesko-2018-t39163.html FB událost https://www.facebook.com/events/1991857757745978 Registrace události na ofiko webu - http://www.uklidmecesko.cz/event/16196/ Články o nás: Přerovská televize: http://pitv.cz/2016/04/akce-uklidme-cesko-se-v-prerove-take-aktivne-ucastnili-pirati/ UPOL: http://pres.upmedia.cz/zpravy/uklidme-svet-uklidme-cesko tiskovka kraje: https://wiki.pirati.cz/regiony/olomoucko/tiskove-zpravy/pirati_uklizi_cesko ===================== Členové ========================= 1. Tomáš Karlík - (kontakt FB: https://www.facebook.com/kesolrak ) 2. Martin Švadlenka 3. 4. 5. 6. 7. ================= Pozorovatelé ====================== 1. Dalibor Šnajdr - příznivec Přerov 2. Tomas Svoboda XOLK 3. ======================= Aktuální TÉMATA v Přerov ============================ Blokáda dálnice D1 - Děti země - https://olomouc.idnes.cz/dostavba-dalnice-d1-prerov-deti-zeme-zaloba-ministerstvo-zmena-trasy-dluhonice-19b-/olomouc-zpravy.aspx?c=A171206_368984_olomouc-zpravy_stk Spalovna odpadu v Přerov - https://olomouc.idnes.cz/zevo-spalovna-olomoucky-kraj-d2d-/olomouc-zpravy.aspx?c=A161212_2292148_olomouc-zpravy_mip ======================== Aktuální ÚKOLY =================================== 1. Piráti uklízí Přerov * kontaktování médií - ( Tomáš Karlík ) - ( Tomáš Karlík ) - Přerovská internetová televize - HOTOVO * Vytvoření události FB - ( Tomáš Karlík ) - https://www.facebook.com/events/1991857757745978 HOTOVO * koordinace s technickými službami města - ( Tomáš Karlík ) - Telefonát s paní Yvonou Machalovou - koordinace s magistrátem (odbor živ. prostředí) - HOTOVO * koordinace s odborem životního prostředí - ( Tomáš Karlík ) - HOTOVO * Registrace úklidu na stránce www.uklidmecesko.cz - ( Tomáš Karlík ) HOTOVO - http://www.uklidmecesko.cz/event/16196/ 2. Otázka spalovny v Přerově * Stanovisko pirátů ke spalovně - tisková zpráva 3. ========================= BRAINSTORMING ================================ Zde může kdokoliv z členů, či pozorovatelů psát nápady či připomínky k této problematice.