Zasedání KF JčK v Jindřichově Hradci 30.6.2019 18.6. Ukonční, už je program zhotoven a odsouhlasen Lukášem !!! Navrhovatele prosíme, aby zároveň uváděli své jméno a časový rámec potřebný k projednání navrhovaného bodu programu. Návrh programu: Andrea Protivínská - co s merchem?( Workshop, naplánování) 5-10 minut Zbynek - nalodeni a prace s dobrovolniky, priznivci, potrebujeme novou krev nejen do krajskych voleb + info od koordinátorů - Jany a Klárky (15 min) PIRATSKE LISTY podzimni vydani (10 minut) Jirka Princ - za "rozpuštění z J.Hradce": A/. Zveřejnění dokladů o dodržení pirátských předpisů koaličního postupu MS v Táboře v komunálních volbách. (V.Klecanda) B/. Zveřejnění dokladů o dodržení pirátských předpisů koaličního postupu MS v J.Hradci v minulých koaličních volbách. Smlouva a společná kandidátka se " Zelenými" (V.Urban) C/. Diskuse nad minulostí v dodržování pravidel MS v J.H. a KFJčK PS od 1.1. 2018 (všichni) D/. Zneužívání postavení ve straně a nerespektování vnitrostranických pravidel J.Špaka, P.Šramhausera a dalších, v souladu s již započatým postupem Máci ve věci dožádání se shora jmenovaných ve věci jejich trestně právní odpovědnosti v soukromo - právním sporu.(Máca, Špak, Šramhauser,...a.další) Zveřejnění koaliční smlouvy Jindřichův Hradec / Josef Špak / 10 minut Minulost je mi ukradená. Je mi jedno kdo co komu proč s kým a za kolik. Chci to prostě mít uzavřené. Takže jen krátce, tři otázky: 1. kde ta smlouva je, nebo její kopie 2. jak ji zveřejníme 3. kdy ji zveřejníme Zatajená koaliční smlouva J. Hradce a přístup O. Mácy. - návrh na podnět KK ohledně porušování pravidel strany (Pavel Šramhauser) Zneužívání postavení kp a. Porušování stranických předpisů v jihočeském kraji - O. Máca 30 min ? Jana Čurdová - Správa, editorství FB uzvřené skupiny (10 min)