Zasedání KF JčK v Kaplici 22.3.2020 - prezenční listina při příchodu, společné foto Navrhovatele prosím, aby zároveň uváděli své jméno a časový rámec potřebný k projednání navrhovaného bodu programu. Pokud tomu tak nebude, nebude bod zahrnut do návrhu programu. Děkujeme za pochopení. !!! Kdo ještě nejste ověřeni v nové databázi lide.pirati.cz, máte šanci na KF. O pauze bude k dispozici PKS k ověřování Vaší ID !!! POZOR, NAVRHOVÁNÍ PROGRAMU BUDE 10.3. UKONČENO! Návrh programu: 1. Přivítání,volba zapisovatele, schválení programu - 10 min. 2. Představení zájemců o členství nebo registrovaných příznivců (zájemci) - 10 min. 3. Zpráva předsedy (Josef Špak) - 5 min. 4. Dotazy na reporty z regionů - 10 min. (stálý bod) 5. Face to face to Facebook - skutečná potřeba dvou facebookových skupin Jihočeských Pirátů (Júsuf) - 15 min. 6. Přibližný harmonogram důležitých aktivit Jihočeských Pirátů do konce roku - dotaz na PKS (Júsuf) - 10 min. * Report z RV (Honza Hošek) - 10 min. * Různé * Požádat místní, jestli by se neujali rozdávání listů v Kaplici (Honza H., abych na to nezapoměl) - 10 sekund. * Chytrý kraj - výzvy doby lze zvládnout jen pomocí nových technologií (Standa Kovář - 10 minut) Vzhledem k situaci ohledně Koronaviru je fyzické zasedání zrušeno. Návrh online jednání (Jana Koláříková, místopředsedkyně PKS) Maximální délka jednání je 2 hodiny, navrhuji 22.3. 18:00-20:00 1. Přivítání,volba zapisovatele, schválení programu - 5 min. 2. Představení zájemců o členství nebo registrovaných příznivců (zájemci) - 10 min. 3. Zpráva předsedy (Josef Špak) - 5 min. 4. Dotazy na reporty z regionů - 10 min. (stálý bod) 5. Face to face to Facebook - skutečná potřeba dvou facebookových skupin Jihočeských Pirátů (Júsuf) - 10 min. 6. Přibližný harmonogram důležitých aktivit Jihočeských Pirátů do konce roku - dotaz na PKS (Júsuf) - 10 min. 7. report z RV - Honza Hošek - 10 min 8. okénko volebního manažera - 20min (zahrnuje i bod 6: Přibližný harmonogram důležitých aktivit Jihočeských Pirátů do konce roku - dotaz na PKS (Júsuf a dále plán předvolebních akcí a aktuální info o kampani a o tom, co se děje) 9. senátní kampaň (představení, potřeby) - Michal Horák - 10 min * Různé * Požádat místní, jestli by se neujali rozdávání listů v Kaplici (Honza H., abych na to nezapoměl) - 10 sekund. * Chytrý kraj - výzvy doby lze zvládnout jen pomocí nových technologií (Standa Kovář - 10 minut) Josef Špak: Online jednání proběhne 22. 3. 2020 na https://jitsi.pirati.cz/jck Prosím, vyzkoušejte si spojení s předstihem, například o 1-2 dny dříve nebo aspoň 15 minut předem. Začátek 22. 3. 2020 v 18:00, konec v 20:00 1. Přivítání, volba zapisovatele, schválení programu - 5 min. 2. Zpráva předsedy (Josef Špak) - 5 min. 3. Face to face to Facebook - skutečná potřeba dvou facebookových skupin Jihočeských Pirátů (Júsuf) - 10 min. 4. report z RV - Honza Hošek - 10 min 5. okénko volebního manažera - 20 min * Přibližný harmonogram důležitých aktivit Jihočeských Pirátů do konce roku - dotaz na PKS (Júsuf) * Plán předvolebních akcí a aktuální info o kampani a o tom, co se děje 6. senátní kampaň (představení, potřeby) - Michal Horák - 10 min 7. Různé * Požádat místní, jestli by se neujali rozdávání listů v Kaplici (Honza H., abych na to nezapoměl) - 10 sekund. * Chytrý kraj - výzvy doby lze zvládnout jen pomocí nových technologií (Standa Kovář - 10 minut)