Zápis z krajské schůze v Kolíně 25.6.2018 Přítomni:Jiří Snížek, Filip Dítě, Štěpán Drtina, Martin Polák, Petra Smutná, Petr Procházka, Václav kubaljak, Jana Skopalíková, Jan Lička, Martin Kokeš, Jan Korbel, Martin Martin, Vojtěch Ertl, Martin Michael Monz, Vít Šnajdr, Robin Jiráň, Klára Kocmanová, Omluveni:Jan Lukášek, Tomáš Zmuda, Antotnín Schejbal Zapisovatel: Filip Dítě Programové Body: 1) úvodní slovo Jirky Snížka A) 10. července - 1. odevzdání papírů pro komunálky od všech kandidátů, předložení návrhů 2. rozpočtu kampaně a 3. programu pro RV 24. července - doporučený termín odevzdání kandidátní listiny na registrační úřad 31. července poslední termín B) Každé město registrátor, který vybírá členy volební komise. Zmocněnec pověří registrátora. Registrátoři: Benešov - Jan Lička Nymburk - Petr Procházka Kolín - Martin Polák Černošice - Michal Trešl Mladá Boleslav - Filip Dítě Kutná Hora - Štěpán Drtina Příbram - Antonín Schejbal Brandýs - Marek Řebíček C) Zmocněnci: Jirka Snížek pro Kutnou Horu. Štěpán pro zbytek míst, kde v kraji kandidujeme. Štěpán si volí jako svého zástupce (náhradníka) Jirku Snížka. Jirka Snížek si volí pro Kutnou Horu jako svého zástupce (náhradníka) Vojtu Ertla. D) Rozdělení dohledu: Jirka: Kolín, Kutná Hora, Nymburk Petra: Brandýs, Poděbrady, Mladá Boleslav, Benešov Tony: Příbram, Benešov Tomáš: Černošice Honza: Beroun Kladno (Kuba Václavovič na kandidátce uskupení Kladeňáci), Kmetiněves (Honza Lukášek), Jinočany (Tom Zmuda) E) Veřejné Mumble PKS - neděle 1. července 20:00 F) další schůze v PiCe před 10. červencem G) 5 nahrádníků na každé kandidátce- Jedna třetina zaokrouhleno dolu H) Paralelně ke schůzi bude probíhat sběr a vyplňování dokumentů pro komunální volby. 2)představení pritomnych (limit 3 minuty na jedno představení) Kokeš pracuje pro google a spolupracovník Coworkingovem centrum, Jan Korbel- Skalsko u Jílového u Prahy, Vít Šnajdr- ředitel ZŠ Kutná Hora, 3) jednání PKS a MS Benešov 4) Prostor pro dotazy Dotaz wiki, jestli je nutné aby to měla celá kandidátka. Dotaz na vyhlášení hlasování ohledně rozpočtu - už potřebují něco proplatit. Zítra dodají rozpočet. KoKS bude vyhlašovat hlasování a následně lze proplácet. Dotaz na web. Není člověk na github - musí se najít a snad už konečně budou. Benešov se dotazoval Tomáše na informace ohledně webu a obsahu, zatím bez odpovědi. Václav Kubaljak je ohledně webu ochoten naházet na web prvotní informace. Má čas ale tenhle týden. KH - dotaz jestli si můžeme z rozpočtu dát určitou částku na web a udělat si vlastní stránky. Jirka Snížek si bere na starost věci ohledně webu. Sdílení grafických návrhů - každé místo však svůj obsah. Dotaz jestli je nutno všech 8 papírů a nelze to zkrátit? Nelze - teď už se to musí udělat tak jak to je. MO - je nutné sehnat vedoucího MO - aby to byl manažer a bude to delegovat. Korektura listů po korektuře komu to dávat? Koordinátorům to posílat. 4 strany místní, 4 krajské. 5) OVK 14. srpna 1. kolo delegací