Schůze MO JMK 26. 10. 2017 19:00 Přítomní: Jaroslav Kupčík, Radek Holomčík, Jana Leitnerová, Maria Vašíčková, Petr Springinsfeld, Miroslav Bárta, Tomáš Koláčný, Patrik Doležal, Miloš Havlíček, Monika Horáková Návrh programu: 1. Pořizování a zveřejňování záznamů schůzí MO JmK (Jerry, 10 min) 2. Povolební updaty na krajském webu https://jihomoravsky.pirati.cz/ (mega CTA, 4 hlavní CTA, feed "napsali o nás" atp. (Jerry, 15 min) 3. Kontrola a prioritizace úkolů (https://redmine.pirati.cz/projects/mojmk/issues ) (Jerry, 30 min) 4. Brainstorming pro platformy k předávání aktuálních informací členům a voličům (MO, 5 min) 5. Zapojení Jany Leitnerové do komunikace kraje s důrazem na poslanecké mandáty (MO, 10 min) Program schválen konsenzem 1. Pořizování a zveřejňování záznamů schůzí MO JmK - budeme zveřejňovat zápisy 2. Povolební updaty na krajském webu - vyměníme "Co děláme" za "Napsali o nás" 3. Kontrola a prioritizace úkolů seřazené úkoly: 1159 Web MO a JmK 6570 Aktualizace hlavičky a odkaz na celostátní web na podstránkách - zrušit + v patičce odkázat na centr. web. 1160 Web MO a JmK 6589 Protřídit tagy na https://jihomoravsky.pirati.cz/tags/ 8154 Článek se sumářem kampaně 1163 Web MO a JmK 7487 Zprovoznit náhled webu a administraci + Aktualizovat sekci lidé Poslanci Zastupitelé + přidat zastupitelku z Lomnice PKS PMS Členové - odkaz na další orgány 1161 Web MO a JmK 6693 Zprovoznit administraci členů/kandidátů - odložit + změnit na připravit školení pro administraci online přes GitHub 1162 Web MO a JmK 7445 SPRAVIT PŘIPOJ SE - upravit popisky na "liský jazyk" - chci být informován, chci se zapojit, chci být členem - jinak to zkopírujem z centrály + kontaktní osoba bude Majka 1156 Web MO a JmK 6510 kontakt page - Kde nás najdete => "Kde nás potkáte" 1158 Web MO a JmK 6547 Kde nás najdete - pravidelné besedy poslanců + všechny akce (schůze, aktivity), propojit kalendář s centrálou, info o PSB 1157 Web MO a JmK 6511 Mistni sdruzeni - podstránka s kontakty a působností (na předsedu/hl. kontakty) 8155 Sekce Napsali o nás 1155 Web MO a JmK 6507 zprovoznit odstaveček kam dál + Zeptejte se na víc - formulář přidán na co nejvíce míst 5146 Vypracování metodiky 5299 Definovat formáty mediální výstupů - odložit 5300 Vzájemná komunikace - ponecháme 5301 Projektový atlas - ponecháme 5302 Spolupráce s MS - odložit 5303 Vyhodnocování efektivity - odložit 5304 Identifikace vhodných aktivistů - nechat 5928 Odměny radních v Lomnici - pingnout Lomnici 5117 Oslov netechnické typy ("Ukaž bábě") - odložit 5116 Piráti aktivistům - odložit 1153 Web Piratekk.cz - odložit 1147 Interview s Mazarem - odložit 1140 Rozšířit publikum Twitter účtu - odložit 1139 Najít správce na Google+ - odložit Přestávka 10 min Mimořádný bonusový bod propagace OpenAlt (Ladislav Nešněra) Janča to hodí na FB + pošle Laďovi otázky a hodíme rozhovor na web 4. Brainstorming pro platformy k předávání aktuálních informací členům a voličům (MO, 5 min) - máme MailKomplet od Břeti Strnada v rámci nefinančního daru - budeme sbírat mailové kontakty 5. Zapojení Jany Leitnerové do komunikace kraje s důrazem na poslanecké mandáty (MO, 10 min) - schválí PKS Schůze ukončena 20:50