Schůze MS Vsetín - 17.11.2017 17:00 Restaurace U Lva Přítomni: Petra Fohlerová, Simona Krčmářová, Tomáš Katrušák, Petr Tkadlec, Martin Rafaj, Jaromír Fojtů, Daniel Grohman, Yveta Martínková + kámoška Program: 1./ Představení místních vsetínských členů 2./ Seznámení s nováčky, příjmutí nových členů 3./ Piráti v Kostce 4./ Vize pro rok 2018 5./ Představení nových krajských odborů - administrativní, personální, finanční a technický (hledáme do nich zájemce) 6./ otevřený program Předsetavení: Tomáš Katrušák má dvě děti, pracuje jako grafik Simona Krčmářová, letos maturuje, ráda tancuje, hlásí se na humanitní školy - práva, ekonomie, Martin Rafaj, kontruktér z Valmezu, Jaromír Fojtů, všichni ho známeho všichni, Petra Fohlerová, předsedkyně kraje, sociální pracovnice, Pavel Šerý -nebude nikldy členem zadne strany, RegP od 2009 Piráti v Kostce historie, fungování, cile, program volby 2017 transparentnost Komunální volby principy a pravidla hlasování vize potřebujeme 21 lidí Definování, v čem by Simča mohla být nápomocna (administrativa, personální...) Info o krajské schůzi 23. 11. 2017 Komunikace na slacku - vysvětlení Předsednictvo - Jaromír nemá vize a v Kroměříži nikdy nebyl :-), momentální je stav rezignace - potřebujeme nové lidi Vysvětlení systému hlasovní a nominování Zelení - nabízejí jít společně do komunálek, zvolíme dva lidi jako vyjednávací team Pracovní týmy Schopní lidé, kteří se navzájem doplní ve znalostech a vytvoří fungující tým Otevřený program přestavba nádraží - diskuze naše vize - oprava Liďáku (probíhá) dále přesunout MěÚ, oprava kulturáku Představení KoDo