Mimořádná Jitsi PO 24. 3. od 13:00 Přítomni: Markéta Tvrdá, David Marhold, Jana Koláříková, Jarmil Halamíček, Karolína Gaislerová, Klára Kocmanová, Yveta Martinková, Jakub Dedek, Michaela Vodová, Jan Bednařík, Michal Hrib, Simona Bártová, Marcela Šroubková, Lucie Trčková, Miroslav Mašek, Romana Klimešová, Robin Beitl, Andrej Ramaszeuski, Vendula Svobodová (příchod 13:20) Omluveni: Vendula Svobodová, Klára Bidařová Nalodění - aktuální stav https://xetka.draftium.site/?fbclid=IwAR2BuEdErxeGWPLIACMkfCwYQs3giFkvrLLzhTQcRd-0pHo99wQETk9pLdo CRM - hledá se open source system. ŠTÍTKY - jak fungují? - filtrování pomocí kliknutí na štítek, vypnutí: přepnutí na "všechno" Připomínky: https://docs.google.com/document/d/1elqurs-rYrk9Rw7VhQEEJE8KrHS7ShzoKW-jIzLfR6U/edit * https://test1.pir-test.eu/people/bulletin/ tohle je super! ale zahrnuje to i lidi, kteří jsou už v “krajském” nalodění, tzn. že si musím ručně filtrovat, komu oznámím, že byl zařazen do databáze newsletteru Vysočiny (z mailchimpu vím jak to dostat) * šlo by to udělat jen přihlášené z jiných krajů? ale není to nutné - stejně na mailchimpu nebudeme věčně ne? * https://test1.pir-test.eu/people/bulletin/ také pak neuvidím nově přihlášené, tj. že budu muset jednou za čas zkusit do mailchimpu vložit všechny, jestli tam náhodou není někdo reglej nově? * šlo by to udělat tak, že bychom si označili lidi, které byli obesláni a dáni do databáze newsletteru? * díky za to filtrování registrovaných! * díky za štítky a vyhledávání * Jarmil: Mohu smazat data k eurovolbám? Klárka má i ty nepřevedené. Je možné je smazat. * zájmy - mají význam? KoDo je používají (KETy) - je možné přidat poznámku, že tyto informace slouží i k zasílání newsletterů z vybraných oblastí * krajské newslettery - ideálně posílat v Nalodění * spam - newslettere padá do spamu tehdy, když je v mailu hodně odkazů - lze obejít * vyhodnocování čtenosti - v nalodění nebude * vyhledávání pomocí jednoho hesla - fulltextový filtr? - požadavek KoDo - potřebují filtrovat podle místa (okresy, oblasti) - Jarmil se nad tím zamyslí * regisrační maily - chodí automaticky * záložka "zájemci o novinky" - zaznamenáme, když se někdo přidá? - objeví se na stránce - je nutné si ji zobrazit (neděje se to automaticky) - bylo by možné přidat ukazatel jako číslo s adresami (řešení) - přidání čísla lze zařídit * historie kontaktu (poznámky pro KoDo - co se dělo, proběhlá komunikace), šablony mailů, implementace seznamu kroků při příjmu nováčka (s odklikem kroků - transparentní i pro zájemce) * zrušení kolonky - "chceš být příznivcem nebo členem"? Nedomluvilo se Navrhovaný seznam štítků: * aktivní, pasivní, zapojen, nezapojen, průvodce nováčků, má průvodce, spokojený, nespokojený, regp, člen, dobrovolník, expert * osobní štítky X obecné štítky (nyní bude seznam všech štítků - při přidání nového je třeba projít ty, které už jsou, abychom se vyhnuli stejným štítkům) * Jarmil: štítky může přidávat ten, kdo má v Nalodění roli admina (po pravé straně je možnost úpravy štítků) Jak pracuji s exportem dat: * popis jak pracuji s naloděním a exportem jsem velmi konkrétně popsala v manuálu koks (kap. nové kontakty) - pokud je potřeba něco jiného, napište, pokusím se popsat co je potřeba * ideálně poslat za PO požadavky a návrhy na pracovní činnosti v systému za KoDo (viz výše - Míša) - bude nasdíleno na jedno místo (postupy jednotlivců) - Andrejovi * kritéria lze propojit s požadavky fundraisingu - zvážit s nimi konzultaci Technická: v nalodění jsou kontakty při kopírování po řádcích, potřebovala bych, aby šlo kopírovat i jednotlivé sloupce. Již jsem tuto připomínku psala dříve a problém v tom nebyl, alenedostalo se na ni.Tak snad to půjde. Program: 1. Komentování testovací verze https://test1.pir-test.eu/ Základ: Připomínky výše 2. Představení nove featury JH 3. Příprava na CRM - jak pracují jednotlivý KoKS s exportem dat - odkazy nebo složka? 4. Volná diskuze k nalodění - sběr nových podnětů etc. Lucka T - propojení s OVK - sběr kontaktů skrze nalodění? + jak sbírat nové kontakty? plán kampaně - promo MO ?