Mumble PO 29.5. od 20:00 Přítomni: Adéla H., Jan P., Jana Č., Klára B., Klára K., Líba, Lucka S., Lucka T., Míša V.Simona B.(omlouvám se, jsem na mobilu) , Michal J., Pavel Š.., Šárka V. Líba V. Vašek Ž., Jakub Dedek, Yveta MartinkováKáča Jínová, Omluveni: Miloš Z., Helena V. Nebyla a neomluvila se: Marcela Šroubková 1) co chybí dodělat v krajích k uzavření kampaně Praha - je lehce komplikovanější, protože se prolíná s centrálním rozpočem na kampaň. Nicméně zdárně rozmotáváme. Za Prahu chybí proúčtovat jízdy autem, doúčtovat narozeniny a ještě posbírat další drobné náklady z MS, které byly přislíbeny hradit z centra Plzeň - doúčtováváme svižně ale je toho hodně, nedělal jsem to během kampaně, - ale dost se toho už udělalo, fakt.. :-D. Jsem tady 2x? Už jsem vyplňoval PlK dole.. KhK . chybí doúčtovat kampaň, uzavřít a zhodnotit výsledek, od příštího týdne začínáme akcemi v KraPiCi - ekologie, chystáme KS v Trutnově, schůze MS a budeme se začínat bavit o krajských volbách, rozeslán dotazník k OVK, schází se reakce, máme cca třetinu. Čekají nás akce v Krapici a krajská schůze. JčK - proplácení kampaňových akcí, rozdělení příspěvku z centrály od PKS, sesbírat a vyhodnotit zpětnou vazbu od OVK; doručit pirbalíčky výhercům soutěže:Vyfoť se s Pirátem; Vyhodnocení voleb bude na mumble v pondělí a čeká nás krajská schůze koncem června. SčK - proplácení, včetně otravování Lucie Spáčilové a Aleše Krupy, nakoupení odměň z merche pro dobrovolníky - vyřešíme na krajské schůzi v neděli, stejně tak tam budeme vyhodnocovat kampaň; rozeslat dotazník OVK a vyhodnotit Vys: probíhá vyucto, soupis a správa majetku, archiv a jeho aktualizace, tým KPT se chystá na setkání, Krajská schůze, schůze msek, mecheche pro dobrovolníky, podle toho jak dopadne vyúčtování kampaně, a další jiné akce... zpět k normálu kodo - podpora členů a dobrovolníků, msek, nábor, nalodění atp. Aktualizace webů a stránek. Aktualizace fora. KvK-proplácela jsem průběžně už během kampaně tak mi toho moc nechybí teď-jendokladyodMSCheb,vyhodnotit OVK a rozeslat formulář,v pondělíjsmemělikrajskouschůzi,kampaň jsme vyhodnotili u ná s pozitivně-rosteme!,budeme vyhlašovat VŘ na druhou půlku koksa volebního manažera a začínáme řešit krajské volby,rezignoval nám zástupce RV ,tak jsme dnes odstartovali převolbu,a v polovině června je u nás zasedání RV,tak řešíme organizaci PaK - propláceli jsme v průběhu, zbývají nám nějaké interní převody a jinak snad všechno. Chceme pohnout s KET, dodělat a otevřít ParduPiCe, nastavit nějaké procesy, věnovat se politice a MO. Na září plánujeme krajské fórum, kde odstartujeme přípravy na krajské volby. V nejbližší době budu uklízet provozní nepořádek, který se udělal během voleb. Od příštího týdne mám dovolenou. PlK - vyúčtováváme po volbách, sbíráme zpětnou vazbu s ovk a snažíme se zbavit zbytků merche, který zbyl. Vyhodnocení voleb proběhne příští pondělí v rámci schůze KS. :) Dále plánujeme akce na další měsíce s aktivními členy MS Plzně a plánujeme kraský teambuilding. Jmk - dopsat bezuplatná plnění, vyúčtovat, proplatit, zpětná vazba OVK, vyhodnotit výsledek v JMK a zvlášt MS, abychom se lépe zaměřili na další volby, tvoříme kampaňový manuál - až bude, nasdílím všem :) MSK - interní převody, pár věcí vyúčtovat, vyplnit dotazník, dodělat analýzu voleb, kampaňový manuál Úsk - proúčtovává postupně, OVK poslal.Plánují team-building. ZlK: probíhá sběr dokladů, až je pošlou, proúčtuje se. LbK: už jen pár dokladů a je to hotovo. M. Chalupa nám napsal krásný článek o výsledcích v kraji (na Pirátské listy - sdílíme) Lucka S. 1) fakturační adresa není Řehořova 2) anonymizace údajů 3) čtěte poznámky od Lucky v žádostech 2) evaluační setkání - co nejdříve Setkání koordinátoru - personální otázky a fungování kraje, příklady dobré praxe, motivace (sharing is caring) Zhodnocení voleb V jaký den preferujete? Jana vyhodí doodle s víkendovými termíny, teambulding bude o prázninách 3) OVK dotazník OVK Lucka - zmatky s dotazníkem - volná ruka lidem k volbě okrsku není dobrá, každý to napíše úplně jinak a blbě se to filtruje. OVK: zpětná vazba: nemá se pečetit volební místnost, protože škola má pak oblemcaný futra :D Do příštích let by nebylo špatné vlastní proškolení pro naše komisaře Popřemýšlet, co by nám do budoucna usnadnilo práci co se týče registrací. 4) Teambuilding, party hard doodle: víkend nebo všední dny? Na jak dlouho? Typ činnosti: Líba:pátek-pondělí je super - voda nebo hory, cokoliv kde budeme společně a bude prča Ef: klidně přes týden Jakub: srpen Káča: Turnovská chata v Jizerských horách (Jakub approves, Helena aproves) Pavel: já bych to viděl aspoň na měsíc do karibiku :D JO! Honza Plzeň: spíš pondělí až pátek, podobně jako v případě evaluačního setkání. :) Nehodí se mi to moc od 1.7. do 16.7., taky. jo a spíš bych dal hory! Šárka: kolem víkendu, ať nečerpám moc dovolené :D asi srpen, klidně chatu protentokrát a výlety do hor Šárka: ráda by něco suchozemského kvůli Lucce S. Lucka S. na podzim sklípek :) JO!jojojo Typy na chatu posílejte Janče TO DO: Janinka: připravit draft na Koks/mngr KvK udělat doodle na zpětnou vazbu, preferované jsou víkendy doodle a tabulka na team-building Návrh kam zajet mimo teambuilding PO ;-) https://www.facebook.com/events/381041855822405/