Primární volby do Komunálu ve Valašském Meziříčí 4.7.2018 Na dnešní schůzi se volí užší čelo a čelo kandidátlky to jest 2. - 7. místo ( Tajná volba pomocí lístečků ) Přítomní: Členové-Denis Rychtar, Zdeněk Třos, Lucie Malíková, Jakub Tomanec, Dalibor Jandík Příznivci-Renata Gehringer, Lucie Dvořáková, Vladimír Šeliga Hosté-Lenka Friedlová 1) Hlasování čela kadidátky 2.-7. místo ( Tajné hlasování pomocí lístečků) 2. místo - Vladimír Šeliga - 3 hlasy - Renata Gehringer - 3 hlasy - Jakub Tomanec - 1 hlas * Rozstřel - Renata Gehringer - 3 hlasy - Vladimír Šeliga - 4 hlasy 3. místo - Renata Gehringer - 4 hlasy - Josef Krupa - 1 hlas - Lucie Dvořáková - 2 hlasy 4. místo - Krupa - 1 hlas - Dvořáková - 2 hlasy - Tomanec - 2 hlasy - Jandík - 2 hlasy *Rozstřel J - Dvořáková - 6 hlasů - Jandík - 1 hlas 5.místo - Tomanec- 4 hlasy - Jandík - 3 hlasy 6.místo - Jandík 7.místo - Krůpa ČELO KANDIDÁTKY Lídr - Denis Rychtar 2. místo Mgr. Vladimír Šeliga 3. místo Mgr.Bc. Renata Gehringer 4. místo Lucie Dvořáková, Dis. 5. místo Jakub Tomanec 6. místo Dalibor Jandík 7. místo Ing. Josef Krůpa 8. - 26. místo podle usnesení PMS