Výdajové položky: 400 tis - Komunální volby 200 tis - Senátní volby 250 tis - Personální výdaje (mzdy a odměny) 200 tis - Kanceláře (Chrudimske piratske centrum + Pardubicka kancelář plánují se úpravy prostoru) 50 tis - Nákup vybavení 100 tis - Služby a akce (možnost získat peníze z Paro a peněz na volby) 100 tis - Provozní výdaje 100 tis - Rezerva předsednictva (má být 10% až 20%) Celkem: 1,4 mil Kč Převod do dalšího roku: 120 tis. - cca bude se lišit v závislosti na výdajích za letošní rok Příjmy: Celkem 2018: 1,61 mil Kč (1,52 mil Kč po aktualizaci) https://docs.google.com/spreadsheets/d/11UWnL6U-8hnZhoYI5qkow_3mi3cUMMGzDDE0Dg1vMOA/edit#gid=1393227995 Text hlasování : Ahoj, předkládám rozpočet k hlasování. Rozprava proběhla zde: https://forum.pirati.cz/krajske-forum-pardubicky-kraj-f414/rozpocet-2017-pardubicky-kraj-t38517.html Oproti plánu z rozpravy jsem zařadil položku Provozní výdaje v rozsahu 100k. Protože při procházení rozpočtu 2017 je u rezervy uvedeno, že z ní nelze proplácet. A je možné z položky prostředky pouze přesouvat. Google docs s rozpočtem: https://docs.google.com/spreadsheets/d/11UWnL6U-8hnZhoYI5qkow_3mi3cUMMGzDDE0Dg1vMOA/edit#gid=211093341 Usnesení: [shrnuti]Krajské sdružení schvaluje výdaje rozpočtu na rok 2018 ve znění: 400 tis - Komunální volby 200 tis - Senátní volby 250 tis - Personální výdaje (mzdy a odměny) 200 tis - Kanceláře (Chrudimske piratske centrum + Pardubicka kancelář plánují se úpravy prostoru) 50 tis - Nákup vybavení 100 tis - Služby a akce (možnost získat peníze z Paro a peněz na volby) 100 tis - Provozní výdaje 100 tis - Rezerva předsednictva (má být 10% až 20%) Doporučuje vyčerpat z rozpočtu polovinu příjmů a druhou polovinu převést do dalšího roku. [/shrnuti]