návrhy k programu schůze sčk - leden 2015: 1/ nemáme předsedu kraje, kdo se hlásí? 2/ report všech, co jsou v nějakém odboru, RV, RP či se zapojují do nějaké činnosti... ať víme, co se děje (zvláště ti, co nemají tolik nastudovaná zásadní vlákna na fóru :-) 3/ report MS a hlavně pak toho kralupáckého!!! Krapupáci prý dorazí 4, tak si připravte křížový výslech, lampičku sebou :D 4/ bylo by fajn, kdyby se dostavil někdo z Nymburka, tam jsou bez předsedy, pokud mě paměť neklame a vlastně jsem nikoho z nich neviděla na schůzi možná rok ............... Zahájení v 16:20 Přítomni: členové - Lenka Kozlová, František Kopřiva, Lubor Jenček, Dominika Michailidu, Míťa Lánský, Tomáš Felix, Lánská, Kristýna Doležalová .......................... 1) předseda kraje je Lenka, místopředseda je Milan a dovolí se třetí... - doručit AO 2) 3) report z Kralup - ještě nejsou 2/3 komisí - dopravní, sportovní, .. deadline je přístí úterý. Jde o místa ve sportovní, kulturní a ekologický komisi. Vojta Pohl je v kontrolním výboru. Tomáš Felix přidán na FB do skupiny střední čechy a bude dělat spojku na fóru. Hospodář bude v Kralupech Míťa. Náměty: - dostat z Málka přístupy k sčk kanálům.. -