Schůze Místního sdružení Mladá Boleslav České pirátské strany, 19. 09. 2019, Čejetice přítomní: František Kopřiva, Petra Smutná omluvení: hosté: Michal Javůrek, Lenka Zilvarová, Jindřich Pechanda, Lukáš Dub, František Vaník, Jakub Hošek, Martin Smutný zapisovatel: Petra Smutná ověřovatel zápisu: František Kopřiva program: 1. grilování: Prasátko bylo dobré, o moc jste přišli, kdo jste nepřišli. 2. Členství Jindřicha Pechandy: Papírová přihláška, kontrola zápisů z minulých schůzí ohledně grilování (proběhlo asi na prosincové schůzi 2018), poté odhlasujeme na foru. Lenka Z. se rozmyslí a výhledově asi též podá přihlášku. 2. volná diskuze: Výhody playstation oproti stolnímu počítači, vzpomínání na Wolfenstein, Doom a jiné. Sál gymnázia/DDM jiný prostor za přijatelné finance - přednáška M. Bláhy (naťuknuto, lehce předjednáno). 3. příští akce: 21/12 deskovky s Piráty, 25/1 lyžování s Piráty na Ještědu