TEAMBUILDING ZLÍNSKÉHO KRAJE 13.-15.9.2019 Místo: Chata U KRMELCA https://u-krmelca.webnode.cz/ Počet lůžek: 34 (spacáky nebrat) Program: Pátek 13. září 14:00 - příjezd 15:00 - vaříme s Jardou kyselicu : 18:00 - lidé.piráti.cz https://lide.pirati.cz/ ověřování členů (otázky a odpovědi) + nastavování osobních informací 19:00 - harmonogram do voleb 2020 a programové priority (kolik a jaké) 20:00 - pirátské mistrovství Zlínského kraje v deskových hrách Sobota 14. září ??:?? - procházka do lesa 10:00 - PRIMÁRKY a předběžný rozpočet na volby 2020 senát + kraj 12:00 - 14:00 základní KETbulding - jednotliví členové KETů se představí a řeknou, co je k dané problematice táhne 14:00 - 17:00 Workshop stmelení kolektivu a posílení spolupráce (agentura PRO AKCE) 18:00 - vzájemné bombardování - KoKS na PKS, PKS na KoKS, členové na PKS, PKS na členy, všichni na všechny... 19:00 - opékání špekáčků u táboráku 20:00 - ošetřování ran u filmu Neděle 15. září 10:00 - odjezd (zatím bylo slíbeno, že můžeme čas posunout, pokud se po nás nikdo neubytuje (zjistíme až na místě)