PIRÁTSKÉ AKCE VE ZLÍNSKÉM KRAJI PODEPISUJTE SE PROSÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Honba za Pirátským pokladem Valašské Meziříčí Loděnice 6.10.2018 Sobota cca od 15:00 hod STANOVIŠTĚ⬇️⬇️⬇️⬇️ 1) trefa na plechovky míčkem ✔️ 2- lovení žraloků (na magnetku) na čas ✔️ 3- Trefování koulemi do kyblíčků✔️ 4- "střelba" na cíl ( luk ) - chybí cíl ✔️ 5- štafeta o indícii - klobouk ( Wiki ) ✔️ 6- chůze se lžící v puse ( balónek - dukátek ) mezi aligátory✔️ 7- Dobble poraž piráta a získej vlajku PLÁN V areálu Loděnice bude schovaná bedna s pokladem, kterou získá skupinka dětí kteří soutěžili ( výměnou za pirátskou vlajku ) Opékání špekáčků - soutěžící Malá cena útěchy pro zúčastněné - čokoláda + balónek ✔️ žonglování Kuželky, míčky , poiky✔️ malování Omalovánky ✔️ kapela✔️ Láskohrad na 18:00 cena cca 5000,- řeší se dotaz na aparát Odhad za ceny: 2000,-✔️ Pirátská truhla ✔️ Denis: Vytiknout Krokodýly,✔️ diplomy, ✔️klacíky na lovení ryb + na luk!!!, ✔️ Kyblíček,✔️ Waref: skicy✔️, banery na popis atrakcí,❓ Lucka: Mat. :žraloci, omalovánky✔️ Kamča: plechovky/petky, dělostřelecké koule, kontaktovat lidi z Azylový ranč Valkýra, z.s. že by piráti vytvořili benefiční sbírku pro zachráněná zvířátka Odkaz na událost: https://www.facebook.com/events/649587975442049/ Akce "s Ivanem" 24. 8. 2018 ve Zlínském kraji Navrhujte téma, místa i harmonogram. Společně se (snad) domluvíme... Potřebujem nahlásit aspoň v bodech akci pro Ivana a to do pátku teda...tady inspirace od Brna 8-10:00 - Snídaně s Ivanem v KM + fotky u ikonických panoramat v KM pro předvolební kampaň v komunálu KM (v rámci focení setkání s veřejností) 10-12:00 - roznos Pirátských listu v centru (natocit pamatky, zajimavosti, následně sestříhat videa) 12-14:00 - obed, odpocinek 14:00 - Zlínský mrakodrap-park (procházka městem a roznos PL) * SLAVNOSTNÍ START v 16:00 hod. na nám. Míru 18:00 - diskuze v Dolce Vitě s lidry o programu, komunál, dotazy obcanu 20:00 - konec M Vsetín chce Ivana na 15-30 minut, abychom natočili krátký volební spot. Ten spot by se měl natočit na Vsetíně, aby to bylo autentické tzn. s focením a přejezdem cca hodina maximálně. Vsetín by potřeboval vědět, jak to tedy bude, jelikož na dané datum máme nachystanou lokální tiskovku, s oznámením cílů atd... Lokálně by nám pomohlo, kdyby tam s námi byl, pokud ne, tak stejně, jelikož potřebujeme novinářům oznámit termín. (Žlutý text - R.Nohavica - předseda MS Vsetín) Rožnov by chtěl Ivana někdy odpoledne 16:00-18:00 na kontaktní kampaň případně bychom taktéž natočili volební spot či fotky. PARO PROJEKT!!!skype komunikace 14.5.2018 19:00 PLAVBA PO BAŤOVĚ KANÁLE Z OTROKOVIC DO STARÉHO MĚSTA? (mám známé na kanále, akci bych doporučil. může se na ní podílet Zlín, Otrokovice a UH) Mejla Souhlasím (Luba) zařadil bych do nového PaRo? Taky soulas PARO končí 20.5. máme co dělat! KoKS Souhlas, ale z PARO projektů by se měly peníze vracet zpět daňovým poplatníkům, takže by to neměla být jen kampaň, ale ty lidi bychom měli třeba vozit zadarmo nebo něco. Ano veřejně prospěšné----takže jsem myslela, že se poradíme hlavně jak z tohoto projektu udělat VPakci. KoKS Mejla: cena: 1 hodina 3300,- Kč; další hodina 2800,- Kč a nad 4 hodiny pronájmu je individuální smlouva a cena termín-obsazenos V srpnu komplikovaněji, v září prý v pohodě délka plavby Otrokovice až Hradiště a z5 (loď Morava má plavební přednost) kolik pojme lidí 60 http://www.hamboat.cz/ http://www.pujcovnalodi.cz/kontakt http://www.hamboat.cz/oslavy-vecirky-firemni-akce-19 http://www.hamboat.cz/o-lodi-5 Mejla + Navrhuji již zmiňovaný projekt se vzděláváním důchodců a dalších informačně citlivých skupin lidí v počítačové a mediální gramotnosti.Kdo??? Jakékoliv vzdělávání je dlouhodobý a náročný proces. Pokud bychom něco mohli, tak sepsat největší rizika současnosti pro seniory a ohrožené skupiny spoluobčanů v nějakém letáčku. Ta gramotnost je potřebná především funkční. Je to široké téma, které by stálo za to poctivě zpracovat. Osobně navrhuji spolupráci s nejvyššími činiteli Pirátů. Byla by to asi skvělá koncepce ke komunálním volbám. Existuje jistě už dost organizací, které se zabývají ochranou a pomocí ohrožených skupin, ale cílová skupina o těchto službách buď neví, nebo je z nějakého důvodu nevyužívá. Těch rizik a hrozeb je dost. (šmejdi, nebankovní půjčky, mediální manipulace atd.)Tady bych osobně začal. Mejla PSÍ DEN - ZLÍN Datum: ??? Místo konání: park za divadlem Zlín / prostor vedle Čepkova - jak bývají cirkusy Čas konání: odpoledne Martina: zábor agi překážky 1x pes :D Yf: 3x pes Aleš: pytle YF páska YF kužely Jarda? ( ok není problém - jen potřebuji vědět o termínu minimálně 10 dní dopředu) 30.4. Deskovy Loděnice, Deskovky Café Tucan (Valmez ) 1.5.2018 Ukliďme Česko- KM-Billa 8.5.2018 Zlín-Aleš Ivan + Návštěva Upgrade týmu ve Zlíně 13-17 Potřeby UT: salonek pro 50 lidí 10:00 zacatek akce -Ivan s Alešem po svojí ose roadtour Upgrade team 13:00 - 17:00 - salonek pro 50 lidi nejlepe pronajem - my sami raut ale piti na hospodu - zámek, bamboo- - spřízněný pirát v bamboo - běžte si objednávat k baru, nebude mezi náma chodit servírka připojení WIFI, flichart , projektor Marra, plátno / zeď na wifi občerstvení-domluvit u majitele restaurace(nakoupit zeleninu ovoce+upéct koláčky) prodlužky - domluvit u členů předem a posbírat(beru 2.ks + 1.ks 50.m Luba) po 17:00 hodině Aleš Ivan Marra bude ještě ještě ňáká "afterparty" - park? Stan s hudbou? ubytko Vatay (Martina) - domluveno Jarka Vatay domlouva - Holomčík, Vymazal 8.5.2018 Park Komenského ve Zlíně Kolem altánu 50m2. Zábor máme od 10-18 altanu bude zakladna, da se tam dovest elektrika a tak. Jinak se rozprskneme po okoli, ale je to misto, kde se da udelat zabor na nezpevnenych plochach. Brainstorming k akci – návrhy Petanque, líný tenis, dětský badbinton, dětský baseball, piráské balónky (vše mám doma), džus, čaj? (mohu zajistit várnice) Mejla Poznavačka stromů, květin, učit děti jak třídit. Něco ekologicky zaměřené – Matěj Skákací boty, lano, malování na obličej – Marra koncert kapely (rap core s beatboxem), malování na obličej, žonglování (jak exhibici tak učení), turnaj v petangue, nějaké občerstvení. Jakub Budget? Občerstvení Hudba – dramik? Techhouse? Eva a Vašek? Hledání Pirátského pokladu, pár úkolů pro děti 3+ poklad z merche(Luba) 21.5.2018 Dopravní hřiště Kroměříž -dary místo nájmu v hodnotě 3000,- odevzdát do 11.5.2018 https://drive.google.com/file/d/1JAK-SDqPLMR7_tRIzVpwjMb5a3f8LIxY/view 12.5. Ukliďme si Bágrák (PARO) https://docs.google.com/document/d/17PEtgQeEmr6oK8u_oAGXMwj7CKyTYncIS1WC0UQSToA/edit 16.6. VyOsení ( Valmez ) Prostory oficiálně rezervovány a prostory pro venkovní stage a nafukovací loď. Jídlo pro hosty a účinkující bude formou dobrovolných příspěvků, aby jsme se vyhli EET : Stánek 3x3m, 2x gril máme. Nákup hermelínů a vegeburgry se budou řešit den před akcí a domácí klobásky se momentálně řeší objednávka a rezervace. Stánek schválen majitelem. Rauty pro kaply chlebíčky a jedno hubky. Na starost mají: Lucie Malíková, Kamila Gáliková, Hana Porubová a Jakub Vojta) investice 3500 - 5000kč Waref ( Jakub Tomanec ) - workshop s malováním a modelováním: nějaké věci nám zbyli z minulého roku budou potřeba štětce, výkresy, stojany, stoly a hlína. Předpokládaná cena 4000kč formou smluvy o dílo. Denis Rychtar, Michal Voda - workshop s žonglováním a večerní FIRESHOW.Předpokládaná cena 5000kč formou smluvy o dílo. Pirátská nafukovací loď rezervována jen dořešit odvoz tam a zpět. Předpokládaná cena 1000kč Propagace: plakáty zajistí MO poptáme levný výtisk cca 50kusů, výlep na 14 dní 26 výlepových ploch stojí necelých 1600kč a FB propagace 1000kč. Předpokládaná cena 3000kč Obepsat velké firmy o sponzoring si vezme na starost zase Denis Rychtar budeme žádat o finanční nebo materiální sponzoring do soutěží, grilovacího stánku a financování akce. Ivan Bartoš potvrdil účast na debatě o Autorkém právu a OSA. Zajistit spánek a stravu! Pozvat Poslance z Brna i s nafukovací lodí. Kapely vnitřek PUNK a HARD PUNK: Kapely - Houby : kontaktovat, ale máme příslib z minulého roku čekáme na vyjádření = Nemůžou náhrada jsou Stern- punk-country / Rožnov/Valmez - Antirádio Punkový Flašinet: punk-rock'n'roll / Valašské Meziříčí - Innoxia Corpora: máme příslib čekáme na vyjádření = nakonec nekompletní náhrada jsou Lighthouse 7 crossover-electronica / Kroměříž - Facan: Májí už koncert - Rousing Numbersalternative-nu-metal / Hulín Zatím počítám s cesťáky, jídlo, pití každá kapela500-1000kč Kapely venek Reggae, SKA, Dancehall atd.: -Best Kids: Waref, Washell, Juřa jsou už našimáme hotovo název Check da Skills - Hip-Hop / Val.Mez. -Akyr and Word - Hip-Hop / Kroměříž Gentlemans club Hranice kontaktovat!!! -Criminal Colection: řeší Dalibor Jandík(Nemůžou) -Boldrik a MessenJah: řeší Denis a Waref - MessenJah dal příslib a Boldrik ještě dá vědět.(Boldrig na 50% a MessenJah odřekl z důvodu odjezdu do zahraničí) V řešení je ještě Colectiv z Českých Budějovic. Příznicec a jsme domluvení na osobním setkání 16.3. na akci v Novém Jičíně. - v záloza máme: Los Perdidos punk-ska / Ciudad de Mariachis / Bystřice pod Hostýnemkontaktovat Tomáš Hradil 775315325 hotovo Láskohrad big-beat-garage / Valašské Meziříčí kontaktovat jsou místníhotovo Zatím počítám s cesťáky, jídlo, pití každá kapela500-1000Kč Jan Kvasnička - venkovní stage (pódium 10x10m) + ozvučení a jeden stan 8x4m další máme my 6x3m kdyby začalo pršet.Předpokládaná cena 8000 - 12000kč Spolupráce s neziskovkou u petičního stánku: info dodají. Celková maximální předpokládaná cena 37000kč s toho máme z PaRo- 35500kč tak že 1500 budu po případě žádat Kraj, ale nemusí to být mám rozpočet pohyblivý. Momentálně si hrajeme s pártyplánem a na plakátu pracuje Marra. 15.9. Ukliďme Česko (podzimní) Valmez 1.9. Pirátský piknik ( Rožnov ) Začátek akce 16:00 16:00-18:00 Park, Workshop: malování pro děti park Waref - POTVRZENO 3000,- 16:00-18:00 Park, žonglování , workshop - POTVRZENO 16:00-18:00 kapela jaká? Patrik Beránek nakonec zrušil vystoupení.. 18:00 Park na dece debata s František Elfmark - POTVRZENO 18:30 Park na dece debata s Ivanem Bartošem - POTVRZENO 19:00-20:00 Vnitřní stage kapela Láskohrad - POTVRZENO, ale 50:50 kytarista je po operaci, 2000,- 21:00 Vnitřní areál fireshow - POTVRZENO Zajistit: ozvučení, mikrofon apod. Mikrofon i do pakru na debaty cca 2000,- v jednání DJ, hudba ?? bude potřeba ?? letáky, plakáty, letáky i s programem plus Pirátské listy výlep zaplatit Miger nebo město prodlužovačky / Zdeněk vlajky sehnat z kraje plus plachty popř. nechat vyrobit 1. Plavba po baťovém kanálu - termín 9.-10.6. - spolupráce s MS Slovácko (Jihomoravský kraj) - Maria Vačíková, Radek Holomčík - speciální pad: baťův kanál https://forum.pirati.cz/krajske-forum-zlinsky-kraj-f417/hlasovani-termin-plavby-po-batove-kanale-t36809.html zrušeno 2. VyOsení ve Valmezu - Denis Rychtar Kapely : Houby http://bandzone.cz/houby 3 tečky http://bandzone.cz/3tecky Innoxia Corpora, Complicite Candide, Michal Vaňura, Los Perdidos, Chupacabra Wabank kontaktováni. - Stánek s grilovanými domácími klobásami máme od majitelem povolen, velký elektický gril nám poskytne k dispozici Jakub Vojta. - Probíhá debata ohledně návrhu, že klobásy budou domácí výroby, vegetariánských hamburgrech a grilovaných hermelínech. - Zajistit od Elišky Holšánové pirátský stánek na 27.5. - Na starost si tento stánek veme: zatím předběžně Jakub Vojta, Richard Vlček a Jiří Zelenka Workshopy si řeší sami Denis Rychtar a Jakub Tomanec Rozpočet rozepsán v PADu: https://pad.pirati.cz/p/9lqMGf2MDC 3. Socálnní festival Skládanka v září 2017 4. 750let Rožnov pod Radhoštěm Zápis do české knihy rekordů 1.června 2017 -Největší počet zpěváků na náměští zpívajících píseň Rožnovské hodiny Lucie Malíková 5. My chceme Ivana na Vsetíně na půl hodinky, abychom s ním natočili spot a je nám jedno v kolik to bude.