2. Budějovické VyOsení Pro inspiraci, první Budějcké VyOsení před třemi lety: https://www.facebook.com/events/400758083391543/ a písecké před rokem a půl: https://www.facebook.com/events/826712604093721/ DATUM KONÁNÍ AKCE DEFINITIVNĚ UŽ DOHODNUT NA 22.4. místo konání akce : klub Fabrika pronájem prostor v částce 2000 kč, -zahrnut zvukař včetně aparatury..k dispozici muzikantům jsou i nástroje a vybavení (bicí, 2 kytarová komba) -klub zajistí pořadatele u vstupu -vstupné (návrh) 50 kč + doborovolně víc... případný výtěžek můžeme věnovat nějaké charitativní organizaci (motivace k dobrovolnému vstupnému) kapely: -čtyři až pět kapel (chceme menší festival) - návrhy Ivovi: známější headliner? návrhy? Peshata, snad Kalle nějakej punkrock, rock nebo metal (Gin, navrhl Simon, https://youtu.be/0uiJylYvK3I https://soundcloud.com/user-74002611/kam-se-podely) nebo nějakej hardcore: Honza by možná domluvil Desire for Sorrow ( https://www.youtube.com/watch?v=61ySOKXJ7BQ ) nebo Mereshiew (Martin Tábor) nějaký reggae nebo skáčko // za to osobně velice lobuju ;-) // radši skáčko, případně Colectiv jako headliner nějaká alternativa, ideálně z NAABu //autorské čtení umělecké skupiny Gertruda Stein ze Znojma, (to spíš na jinou akci) hodně kladně se taky vyjádřil rapper GnostaG (Jan Vrobel) něco jinýho? Riverside project ? Patheroye Roye? lineup (orientační pořadí) 20:00 Riverside Project (http://bandzone.cz/riversideproject alternative-rock) 21:00 Gnosta G (https://www.facebook.com/gnostaG/ rap) 22:00 Don Key (http://bandzone.cz/donkey punk-rock) 23:00 Gin (http://bandzone.cz/gin hard-rock) -smlouvy o dílo..vzor na webu - peníze by měly pokrýt dopravu -občerstvení pro kapely - v návrhu je veganský guláš - možno ohřát v místě - spolupráce se Zeldou a Karolínou? - nakontaktuju ji jen co budu vědět přesný termín - můžeme koupit i pár baget propagace Vyosení -plakáty -grafika samotná v režii Pirátů / Václv Urban? Vláďa Malínský? Vašek Klecanda? / - až budou domluvené kapely -tisk a výlep "načerno" zajistí majitel klubu 100 ks v částce 1000 kč / má svoje místa,která nejsou přehlédnutelná / - alternativa legální výlep -přijede Ivan Bartoš (?) -web webové stránky klubu, stránky města - umístí majitel forum a kalendář Pirátské strany (Jana), webové stránky Vyosení FB event > FB skupiny a stránky (Koncerty bez ohlašovací povinnosti, Vyosení, Piráti ...) pozvánky na akci rozeslat mejlem radio? - nutno zadat reklamu včas, která stanice? tiskoviny? - ideální Budějcká drbna..mám ceník z redakce,bohužel základní částka je tam 10.000 kč ..na baner nebo vlastní článek a fotky.. to kapku pochybuju,že si můžeme dovolit :-) Nicméně třířádkovou zprávu otisknou nám v kulturní rubrice zdarma :-) - zeptat se krajského MO Zbyňka konvičky - máme tu tři regionální televize...třeba by byli rádi za podklad k reportáži ???...názory na to? ;-) propagace na místě -propagační materiály kampaně Hrajeme svobodnou hudbu a -propagační materiály Pirátů nezapomenout vlajky ! :-) letáky k Vyosení ? náramky, balónky, placky, Pirátské listy, ... rozpočet .. zjistit celkové náklady akce a dle výše zažádat o schválení / krajský rozpočet? / -výdaje 2000Kč klub+zvukař+člověk u vstupu 1000Kč plakáty cca 1500 (5*300) Kč na kapely (pokud bude headliner, asi víc, ale mělo by se to vrátit na účasti a vstupném) cca 750Kč občerstvení pro kapely (pivo+jídlo) + členy Pirátů ? FB a mediální propagace ... ? -zaplatí se ze zálohy ze stranického rozpočtu (MO / KS JčK / MS ČB) nebo alternativně nechtít, aby se akce zaplatila sama, zaplatíme klub a propagaci z rozpočtu strany a příjmy rozdělíme mezi kapely a zbytek na dobročinnost -příjmy ? 6000 Kč (80lidí*75Kč) vstupné -výtěžek návrhy, kdo by si zasloužil peníze POKUD vybereme dost? Prevent