Ohnisko - x Deminimum - x Dvanáctero - x Rovnoprávnost - x Přímá demokracie - Ivo Vlasatý(pověřen) - chce odvolat, na programu se zapojí sám po vlastní ose Dělba moci - x Politické strany - Vojtěch Pikal(pověřen) - nemá problém, přesun pod Vnitro Svoboda projevu - Roj(mandát uplynul) - chce být garant, nemá problém se zapojit pod garanty Svoboda informací - Profant - na funkci nelpí, ale vadí mu že v novém konceptu není Internet/technologie "retardovaná ministarstva". Na programu se podílí. Volnočasové - Josef Janů(mandát od CF) - chce být garant, plánuje se tomu věnovat, program 2017 být v oběhu, na konzultace Soukromí - Michael_Polák(mandát uplynul) - rezignovanej, rád se se svými znalostmi v oblasti komunikačních technologií zapojí do programu pod Průmysl a obchod Drogy - Ketner(mendát uplynul) - chce být garant, nemá problém se zapojit do prací pod zdravotnictvím Transparentní Org - Roman Kümmel(mandát uplynul) - nebere(odvolat) Služební zákon - x E-Goverment - Václav Málek - chce odvolat Právní stát - Martin Madej(mandát uplynul) - chce odvolat Vzdělání - x Věda a výzkum - Ondřej Kolek(mandát uplynul) - chce pracovat (nikoliv nezbytně jako garant), má kontakty a zájem, necítí podporu zevnitř, neví jak se zapojit Sociální systém - x Zdravotnictví - Zdeněk Hřib(pověřen) - pracuje, je mu to egal Doprava - Zdeněk Štěpánek(pověřen) - je mu to egal, pokud je to FAKT NUTNĚ potřeba budě dělat jméno Energetika - Petr Třešňák(pověřen) - netrvá na tom(pozice garant), je mu to blízké, chce se tomu věnovat. - je zapojen sám pod sebou Svoboda podnikání - Ivan Mikoláš(pověřen) - rezignovanej, nejsi pirát, od února. Znalostní ekonomika - x Finanční systém - Ivo Vašíček(mandát uplynul) - chce být garant, je aktivní Daňový systém - x Zamědělství - Aleš Jakl(pověřen) - věnuje se podle možností, nějak funguje, prezentuješ. Internet - Jana Jiříková Kultura - x Mezinárodní vztahy - Adam Skořepa(pověřen) - chtěl to emajlem, chce skončit Životní prostředí - Jan Nezhyba(mandát uplynul) - aktivní je, píše program, chce být garant //zbytku se mi nedaří dovolat Bodů: 28(30? 31?) S garantem: 19 Chce být odvoláno/neutrál/chce být garant: 5/3/3 Aktivních: 8? Pokračuje: 4 ve "vládě" Původní usnesení: Návrh: * Republikové předsednictvo * 1. děkuje dosavadním garantům za jejich práci, * 2. jmenuje nové garanty programových oblastí dle přílohy, kteří nahrazují všechny dosavadní garanty, * 3. ukládá si jmenovat garanty zbývajících oblastí (resortů) do 14 dnů od schválení tohoto usnesení, * 4. žádá garanty o přípravu programových bodů podle konceptu https://docs.google.com/document/d/1OgICNGf0Do0V5OhX0Si-VLwxh6_aU5SWmCn-kSCk0Tk/edit# do 25. ledna 2016 tak, aby se v každé programové oblasti uskutečnila aspoň jedna veřejná schůzka Pirátů a propirátských odborníků k diskusi programového bodu, * 5. žádá předsedu Ivana Bartoše o vyrozumění jmenovaných garantů a publikaci přiloženého seznamu spolu se stručným životopisem. Příloha - Seznam garantů * Ministerstvo vnitra Jakub Michálek * Ministerstvo financí Ivo Vašíček * Ministerstvo zdravotnictví Zdeněk Hřib * Ministerstvo kultury Ivan Bartoš * Ministerstvo práce a sociálních věcí Vít Šimral * Ministerstvo zemědělství Aleš Jakl * Ministerstvo zahraničí Mikuláš Peksa * Ministerstvo průmyslu a obchodu Petr Třešňák * Ministerstvo obrany Giuseppe Maiello * Ministerstvo spravedlnosti Hana Marvanová * Ministerstvo školství Vašek Fořtík * Ministerstvo životního prostředí Dana Balcarová Toto složení garantů plně nahrazuje všechny dosavadní garanty programových bodů. Hlasování: PRO: Jakub Michálek, Vojtěch Pikal, Ivan Bartoš, Ivo Vašíček PROTI: 0 Zdržel se: 0 Jednomyslně schváleno.