A) Úkoly a projekty -> archivovat, je na redmine - tam vylepšovat na základě potřeb a zkušeností. B) Nabídky pomoci... asi v nějaké podobě zachovat? fórum se k tomuto jeví jako nejpřístupnější systém, ale nevím, jestli vůbec je potřeba to tu mít. Nestačil by email na pověřenou osobu v PO, která přesměruje? - jako podatelnu PO? + dát někde vědět - lze připsat na stránku podatelny, že to je místo pro všechny žádosti, zpětnou vazbu, nabídky pomoci atd. - zařídí Jakub - HOTOVO C) Veřejná výběrová řízení - s výjimkou připomínkování odebrat z fóra, pak archivovat, připomínkování řešit jinde - příprava a administrace redmine, vyhlášení a inzerce web + odpovědi emajl - bude provedeno po spuštění web, zatím lze používat existující fórum, ale zakládat jako zamčená oznámení, nikoliv jako diskusní vlákna X) spisová služba (úkoly => redmine, dokumenty => github), viz zde - https://redmine.pirati.cz/projects/praha/wiki/Spisovka - Jakub pošle návrh Martinovi - HOTOVO, je na fóru k připomínkování Z) PARo - přihlášky a řešení - redmine, paro projekt - úkol, kola jsou verze - projekt na celá PaRo, vazba na rozpočet ?, vazba na web? D) Registrovat se příznivcem - do existence nějakého nového legislativního systému příznivectví a vůbec, v této fázi zachovat. E) Staň se členem - obdobně jako (D), zachovat. F) Program a diskuze k němu - v této fázi zachovat. - do cca 3 měsíců bude stínová vláda, pak budou patrně nové kapitoly G) Diskuze oblastních sdružení - zachovat, řešit případně v další fázi, až se usadí celostranická změna. H) PARO - oddělit na redmine (vytvořit projekt, pravděpodobně a verze v něm jednotlivé), následně archivovat. I) Pirátská centra - přesunout pod jednotlivé příslušné oblastní sdružení J) Jednání CF + členské podněty - zatím zachovat + Hlasování -> Helios; usnul, dopřeložit!, požadavky na funkčnost - automatizace jednání - bot? K) Jednání RV, RP a dalších orgánů strany - většinově zachovat, postupně částečně přesouvat na redmine a jinam, podle potřeb a preferencí jednotlivých orgánů? práce vs. diskuze, funguje rm podatelna, nechat volný průběh... L) Podatelny - archivovat M) Oznámení - zpravodaj? - novinky na redmine? N) Svodky - budoucnost jaká? - bude řešeno v orgř - novinky na redmine? O) Povinně zveřejňované informace - přesunout na web, archivovat P) Zastupitelstva - přesunout pod příslušná sdružení Q) Obecné potřeby zastupitelů - asi přesunout na vrchol oblastních sdružení podobně jako porada předsednictev ?? R) Vnitrostranická poradna - ponechat S) Veřejná poradna - ponechat, aspoň dokud nebudeme mít jiný diskuzní systém vybraný T) Vnitrostranická diskuze - ponechat U) Pirátské kauzy - ponechat V) Připravované předpisy - ponechat, přesunout pod program? - Parlamentní tým? - metodiku má do měsíce zpracovat Vítek Šimral, asistent senátora W) Podpalubí - ponechat Archiv: měsíc nechat + automatické zamykání Po dnešku: - Nastavyt úkoly a projekty - zákaz nových vláken - pravidlo, že vyhlášené VŘ se rovnou zamyká, aby se tam nedůstojně nediskutovalo - spisová služba... - řeší Jakub - HOTOVO - spisová značka - používat jako značku číslo úkolu? - pirátská centra do krajů! - nechar rozcestník - zastupitelstva - též do příslušných oblastí - nechat rozcestník - orgánům které mají doplnit do pravidel fóra odkaz na projekt na redmine - předělat podatelny staré, aby byly méně výrazné a přidat do struktury fóra odkaz na redmine podatelnu - příští setkání: jak přespořádat fórum po osekání - zaměření pozornosti apod. https://forum.pirati.cz/administrativni-odbor-f182/byrokraticky-tym-t34645.html#p467382