František Navrkal (Děčín XXII - Václavov): * 4 vlajky * cca 1500 samolepek (různé - logo a logotypy, pár parodií na pražské logo) * cca 200 placek * 1 pytlík náramků * trika: * žluté, logotyp, L * černé, "moderní", M * černé, "námořní", L * červené, logotyp, M * černé, "námořní", M * černé, "moderní", XL * fialové, logotyp, XL Tomáš Plíhal (Děčín XXII - Václavov): * momentálně prázdno :) volné místo k dispozici * kontakt: 606 757 376 ... fb/tplihal Lukáš Blažej (Praha) * vlajka modrá * cca 300 černých samolepek "PIRÁTSKÁ STRANA pirati.cz" * zbytky z krajské kampaně 2016 (do 15ks čaje, placky, kondomy, propisky) Vlada Charvat - 2x vlajka, banner (nevim jiste, jestli mam doma "Peticni stanek" nebo "Krajské sdruzeni ústeckého kraje", 1x vystrazna Piratska vesta, zbytky party stanu... * Petiční/Propagační stánek * Skytec TEC076 - portable wireless amplifier * El. prodlužovací kabel buben KF-FBG-20A 25m 4 zásuvky * Průhledná lepící páska * Faster Blaster II (pumpička na balónky) * 85 placek pirátsko-zelených "jin a jang" * cca 200ks - Support porte-ballon sticks and cups Míša Schwarzová - 2x vlajka