15.10.2019, 18:00 - Zkouška Přítomní: Miloš Zmeškal, Petr Kapounek, Hynek Melichar, David Novák, Robert Šrejma, Zdeňek Žák, Jaromír Horký Online: Luboš Vlček, Martin Šmída, Martin Švadlenka, Jana Skopalíková Petr kapounek - měli bycho probrat 1. organizační strukturu, jak to celé bude fungovat a kdo bude za co zodpovědný 2. Strategie JAK NA TO, Na co se zaměřit a jak komunikovat 3. Jak bude vznikat tvorba programu - Dát timeline 4. Mediální příprava a profilace čelních kandidátů 5. Volební manažer? Viktor - Hodně z celé organizační struktury bude vázáno na to,kdo bude v čele. Nejaktivnější budou právě ti čelní kandidáti. Pojďme zatím v hrubých obrysech jednat. Petr- Senátor by měl mít kolem sebe tým, který mu pomůže, leč budeme mít tým i na krajské volby. Viktor - Je důležité mít organizaci dvoustupňovou, jedna instance bude volební výbor - lichý počet členů; Druhá instance bude organizační tým, který bude řešit všechno ostatní, jednotliví lidé by měli mít přidělené zvlášť své okruhy. Musí být dané, kdo má jakou zodpovědnost. Petr- Organizační věci by měl řesit manažer a program lídr- měl by být za něj zodpovědný Zdeněk Žák- Existuje celostátní orgán Viktor- Je to v podstatě mustr a my jej musíme doplnit a nasadit na lokální témata Petr- Konkrétní obsah programu musíme udělat my Viktor- Lídr musí být nabrifeovaný, a má pod sebou KETy, které tvoří program, hlavou programu není tedy jenom lídr, ale celý volební výbor. Je důležité, aby si lídr manažersky zvládl úkolovat lidi Petr- Lídr úkoluje manažera a manažer lidi Hynek - je velmi důležité, aby se týmy vytvářející program rozběhly, co možná nejdříve. Informací je hrozně moc a ty je třeba dát dohromady Petr - KETy by si měli natahat i lidi zvenčí Viktor - Primárně bychom měli rozjet tvorbu programu Petr - Teď je na nás, než budeme mít užší výbor, tvořit Volební výbor je v současnosti zastoupený organizačním týmem do vzniku výboru(seznam lidi na fóru) Úkol pro KET finance- nastudovat rozpočet a odprezentovat, analýza rozpočtu jednotlivých oblastí Hynek- měli bychom do tvorby programu zapojit Vojtu, neboť zná ty lokální problémy- objíždí regiony ÚKOL- Miloš obvolá a dá lidi do KETu Každý KET musí mít svého garanta David Novák - z každého KETu musí vzejít několik hlavních odrážek jako výstup, aby to bylo přehledné ÚKOL- spustit náborou kampaň do KETů? -Jarda, Tonda, Zdeněk ÚKOL- Udělat dotazník pro naše příznivce - Jarda ÚKOL- Hynek rozjede KET pro školství ÚKOL- Vytvořit KET pro regionální rozvoj- přejmenovat cestovní ruch Tonda- Sociální sítě, pirátské listy, sledovat celostátní témata, aktivní offline komunikace, Hynek - hlásím se do pomoci se strategií kampaně Jarda- oslovil bych s pomoci sloganu zpriznene copywrithery a rezervovat reklamní plochy Viktor - na každé téma musíme mít názor Petr Kapounek- kampaň bude muset být víceúrovňová, nemůžeme to utáhnout na naší online bublině, čelní kandidáti budou muset mluvit s lidmi v ulicích napříč krajem. Jedině osobní kontakt může zlomit jakékoliv bariéry. Naše výhoda je v tom, že dokážeme síly rozložit mezi celé čelo. Zbytek zapisoval Petr Kapounek