Schůze KF Jmk 04/2019, 25. 4. 2019, malý sál B. Bakaly -------------------------------------------------- --------------------------------------- Návrh programu jednání: 1. volby do EP - aktuální situace (volební štáb, 10 min) 2. poslanci, zastupitelé (20min) 3. představení zájemců o členství (7min / osoba) 4. různé ------------------------------------------------------------------------------------------------------ zápis z jednání: Prezenční listina KS JmK přítomní členové: Róbert Čuma, Petr Springinsfeld, Markéta Gregorová, Jiří Pertl, Ondřej Vichta, Ivo Vašíček, Eva Staňková, Luboš Sedlák, Tomáš Gotwald, Tomáš Koláčný, Lukáš Dubec, Šimon Fouček, Lukáš Mamula, Šárka Václavíková, Miroslav Bárta, Michal Marciniszyn, Pavel Nevrkla, Magda Lengálová, Dušan Hanuš, Alena Pavlasová přítomní hosté: Lukáš Nový, Lukáš Doležal, Tomáš Zásněta předsedající: Róbert Čuma zapisovatel: Šárka Václavíková ověřovatel: Ivo Vašíček Začátek: 18:05 Konec: Program - schválení: jednomyslně Zápis: 1. Volby do EP - Markéta - sháníme dobrovolníky, řeší Martina Jaňurová (janurova.martina@seznam.cz), Koks, akce - 26.4. snídaně s Markétou, odpoledne pivo s Marcelem na svobodáku, 2.5. voličské průkazy, 6.5. pubkviz ve Vačici, noviny přijdou v pátek, 29.4. zahájení kampaně na Svobodáku 2. Ivo Vašíček - mimořádné zastupko, schvalovaly se ZUR, které se řešily na poslední krajské schůzi, dnes bylo i řádné zastupitelstvo Tomáš Koláčný - občanská radnice - bylo projednáno, veřejné zakázky - řeší se metodika, Róbert - jako koalice jsme změnili postoj města k p. Procházkovi, nebudeme s ním jednat o žádné směně, ale žalujeme ho, soud teď schválil předběžné opatření v náš prospěch; po dlouhé době se rozhodlo, že multifunkční hala se bude stavět na Výstavišti, je to kompletně majetkově vyřešené a dá se tam stavět co nejdříve, mohlo by to být hotové asi 2024 Břeclav - Magda - shcalovaly se dotace do kultury a sportu na základě loňských a předloňských dotací, plánují do budoucna poukázkový systém. Nabízel se v dražbě pozemek, vyhrál ho zastupitel. Otevřel se saunový svět za 20M, vypadá to nadhodnoceně, chceme to zkontrolovat. Znojmo - Pavel Nevrkla - zastupko v pondělí, hodně návrhů nových vyhlášek, proti tomu se postavíme (proti pití na veřejnosti, herny, pyrotechnika atp.) 3. nic 4. Ondra Vochta - v Boskovicích závod 1.5. s Markétou a Marcelem, , 6.5. na pivo s poslanci (Radek a Tomáš) LS:bude seminář participativní rozpočet 7.5. s Tomem Koláčným - v sobotu rozvezeme noviny do MSek - organizace termínů roznášek s krajskou MO, domluvit i lidi na výjezd - LD: 15.6. VyOsení ve Znojmě Na Statku Příští krajská schůze výjezdní v Boskovicích 16.5.