.zasedání 28. 7. U magora . zasedání zasedání 21. 7. - totálně schválit finální kandidátní listinu - vyrobit a dodat články a fotky pro krajské tištěné pirátské listy - nějak si rozvrhnout a rozdat úkoly do kampaně - zkontrolovat resty z minula - a taková činnost, reporty, svodky - a nějaký ten teambuilding, neasi - schválení výdajů - volební komise - podpora vlků v jeseníkách - pirátské centrum - noví členové - další schůze - diskuze 17:42 1. diskuze o pořadí (Berková, M. Lysek) 2. pirátské listy každej dodá téma nebo článek. do půlky srpna 3. úkoly do komapě online kampaň - FB ASAP offline - Olomouc, Šumperk, Hranice, Zábřeh, Jeseník, - termíny!!! zábor s elektřinou!!! - Míša (s podporou Vojty) noviny, nálepky, filtry, balonky, trička, placky, náramky - snad už brzo Infiltrovat akce (festivaly, kluby) letáky v MHD ??? kolik peněz? Vyrobit letáky!!! fotky a medailonky kandidátů, pirátské listy (články, texty, fotky,...) na web!! Jak vyburcovat studenty - festáky, facebook 4. resty z minula web PKS zkontroluje - vyhecovat J. Burget 5. reporty, Prostějov - radnice přestala prudit, vyjednali jsme Tvrz - VyOsení, Kytary, a další činnost DPMO - J. nepejchal - DPMO nesouhlasí se zveřejňováním zápisů. požádat 106? - Miloš, 6. teambuilding něco uděláme 7. s schválení výdajů PKS zakládá jednání - Drobek - na kytary in majetin zvukař - do 6000,- (kapely budou vyplaceny z dobrovolného vstupného) turnaj v nohejbale celodenní pronájem hřiště - do 1000,- vč. hlavní ceny (fšeci chou rum, dyžtak dodám soukromě) - na kampaň FB reklama do 49 900,- výroba bannerů do 49 900,- další související výdaje ??? 8. volební komise musíme rozjet oslovování lidí musí jet centrální systém k registaco do OVK postupně shánět kandidáty 9. podpora vlků v jeseníkách PaRo? hlásí se někdo? TZ? někdo? Do programu? - implementovat do programu 10. OlPiCe olpice schválena - kdy? J. Nepejchal - si bere na starost schválit výdaj - max 15 000 měsíčně 11. Noví členové šli na cigáro 12. další schůze místopředseda vyhlašuje na 28. července v renomé Olomouc v 16:30 13. diskuze Turecko tomio mem Bylo vyhlášeno (zde: https://forum.pirati.cz/post435432.html#p435432 ) první zasedání krajského fóra v roce 2016, a to na pondělí 11. 1. od 16:30 (takže aspoň od pěti ;-) ) v restauraci U Magora v Olomouci (Dolní náměstí 23). Zasedání je veřejné a pochopitelně jste všichni zváni. FB event: https://www.facebook.com/events/172962346395158/ Na pořadu jednání: - situace okolo přestupků z trollingu nácků v Olomouci - rozpočty KS a MS - volba KP, RV zástupce - plán činností pro rok 2016 (PaRo, podpora akcím, vlastní akce) - průběh příprav na krajské volby zahájeno jednání 1. doporučuje se sloučit řízení do jednoho kontaktovat lidi, kteří chtějí kolektivní obranu není zatím zřejmé, kdo se chce hájit kolektivně a kdo sám. vyčkáme na vyzvání k podání vysvětlení zkontaktujme kontaktní osoby Vašek a Kuba (níže) přizvou nás k podání vysvětlení a) dostavit se a podat vysvětlení b) dostavit se a odmítnou vypovídat, dokud se řízení nespojí c) nechodit vandas přerušil projev sám víc hluku dělali neonazi spolupachatelství i kolektivní vina nepřípustná kontakt: Václav Mach vaclav.mach@riseup.net právnický kontakt: Jakub Burget - jakub.burget@pirati.cz první možní termíny jsou na konci února, nejméně měsíc od doručení dopisu právníka platí z větší části piráti, z měnší části rozpočítáme mezi účastníky. - řeší Vojtech Pikal tyto zásadní otázky budou řešeny v rámci týdnů, ideálně do měsíce. 2. rozpočet KS a MS možnost účelové sbírky pro kauzu "náckové" návrh 1 příjmy dle návrhu RV - 182000,- výdaje rez. předsednictva - 35 000,- prov. výdaje. místní sdruž. 5x2000,- krajské PO - 5000,- krajské MO - činnost MO - 20000,- krajské volby a propagace strany - 112000,- 9 pro všichni pro 3) volba RV a PKS kandidát Petr Lysek Návrh Usnesení Vojty Pikala usnesení: Krajské fórum volí Petra Lyska za svého zástupce v republikovém výboru. Nikdo není proti Aklamativně schváleno. doručit AO členstvo chválí - volba PKS nominováni: https://forum.pirati.cz/post434524.html#p434524 V. Pikal M. švadlenka J. Nepejchal M. Šmída (kand. na předsedu) na zasedání nominován J. Burget Vojtěch Pikal zahájí volbu na fóru na 48 h - PLán na rok 2016 J. Burget - pirátská právní poradna, letní akce pitbike M. šmída - festival, Vyosení , kytary, oprava lavičky, cyklovýlet J. nepejchal - ukldmě česko, PO školení, teambuilding Drobek - podchody zvelebit Zmeškal - filmfest nálepky a placky!!!!! - krajské volby Piráti, Změna, Pro-region vlastní kampaň, musíme zamakat virální kampaň, nálepky, filtry, papírky?, OlPiCe - mohlo by tři měsíce před volbama ukončeno