poznámky ze zasedání udělat report (EU/brusel) a zveřejnit na FB chceme veřejný kalendář - termíny volání máme wiki nemáme web - uděláme doc (na mraku) a tema na zulipu mrak složka pro tým(VP) - pro fotky hodnost na fóru Koncepce 2020 - mladí do Bruselu - "resortní tým mladý" - pořadatelství Pirateconů, kulatých stolů - deskohraní/vánoční večírky jako náborovky - organizovaná účast na jiných akacích - distribuce pozvánek na blízké akce - posílání pozvánek na školení (za cizí peníze) diskuze na fóru broadcasting informací - newstettery (zapojování do hlavních a vlastní) intenzivní komunikace - zulip Kam s námi (podředit se) Zkusíme RP, když nevýjde, tak asi PO Kde shánět podporu PaRo? Na jednotlivé akce požádat podporu někoho s velkým budegetem Euroklub na nás rád něco velkého nasipe, když budeme mít něco Různé Pracovat s potencionálem studentských voleb "Demokracia a politika na školách" Jsme flotila, máme fialovou. Flotili na CF.