Předmět: Pozvánka na Piratecon - Brno 14. listopadu: neformální konferenci Pirátských, propirátských a aktivistických zastupitelů i občanů Ahoj pirátští i nepirátští zastupitelé, aktivisti a přátelé, rád bych vás pozval na akci, kterou organizuje Pirátská strana a vítán je na ní každý, kdo usiluje o postupné otevírání státní správy. Určitě pozvánku přepošlete lidem z vašeho okruhu přátel, které by mohla zajímat. V sobotu 14. listopadu se v Brně uskuteční konference určená komunálním zastupitelům Pirátské strany, zastupitelům spřízněných a spolupracujících subjektů (například Žít Brno, nebo PRO! Ústí) a široké veřejnosti. Konference se koná prostorách klubu Šelepova No 1, Šelepova 1, Brno Předběžný program konference: Sobota 14. listopadu 9:00 registrace + minibar s malym obcerstvenim (kava a tak) 9:45 zahájení 10:00 začátek programu. 10:00 - 12:00 Blok zaměřený na procesy úřadu 12:00 - 13:30 oběd - pokusíme se zajistit nějake výhodné menu a budeme se spoléhat na to, že se na Šelepce normálně vaří, takže si snad vybere každý 13:00 kampanovy marketing 13:30 - 15:00 Blok zaměřený na řízení městských společností 15:15 - 17:00 Blok zaměřený na zavádění participativního rozpočtu ve městech a problematiku elektronické participace občanů na rozhodujících hlasováních Zhruba od 17:00 začne afterparty. V prostorách klubu bude večer Oldies party, pročež buď zabereme na Šelepce restauraci, nebo půjdeme jinam. Přednášející budou zveřejněni nejpozději týden dopředu. Budou to odborníci z řad Pirátů a neziskového sektoru. Účast na konferenci není zpoplatněna, zřejmě budeme požadovat pouze registraci. Občerstvení si nicméně bude hradit každý účastník sám. Registrační formulář bude k dispozici do týdne. Facebooková stránka konference: https://www.facebook.com/events/1661150920793195/ Těším se na vás Tomáš Vymazal tomas.vymazal@pirati.cz 774 363 736