PKS SčK 5. 6. 2017 na Mumble Přítomní: František Kopřiva, Jan Lukášek, Petr Procházka, Petra Smutná Hosté: Zuzana Dohnalová, Jana Rohová, Jan Novák , Barbora Hradečná, Lenka Kozlová Tobasova agenda: https://redmine.pirati.cz/projects/stredni-cechy/issues?utf8=%E2%9C%93&set_filter=1&f%5B%5D=status_id&op%5Bstatus_id%5D=*&f%5B%5D=assigned_to_id&op%5Bassigned_to_id%5D=%3D&v%5Bassigned_to_id%5D%5B%5D=33&f%5B%5D=&c%5B%5D=subject&c%5B%5D=assigned_to&c%5B%5D=status&c%5B%5D=priority&group_by=&t%5B%5D= 1) Rozdvojení koordinátorky - KoDo vs. administrativa. - Zuzka by chtěla předat agendu: předsedání, smlouvy, zábory, žádosti o proplacení apod. - přihlášky by měla dělat Zuzka, protože je v kontaktu se zájemci . - proces přijímání a zapojení musí být rychleji dotahován do konce. - tabulky - vzory a funkční úpravy Jana, plnění obsahem Zuzka. - komunikace s AO (Tobias). - Archiv. - zakládání doodlů. 2) Zadávání úkolů - Google tabulka s konkrétními úkoly - priorita, uzavřít do, stav řešení, zodpovědná osoba, související / link - maily: fk.kopriva@gmail.com, vzduchie1@gmail.com okuyana23@gmail.com (Jana Rohová) Požádejte o přístup: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sN_G9LES9zrStXs3PJwZh0yFvOFHpomc-HkYXQjNLZ8/ - prioritu úkolů určuje PKS, presumpce správnosti úkolů, finální arbitr v případě rozporu Honza Novák (v nepřítomnosti Martin Šmída) - jednoznačně nejvyšší prioritu má pravidelné informování (minimálně 1x týdně mailem na PKS + Jan Novák) tabulky: Noviny: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1CDJIPLEtPLg9uAvz6g_USmCiZQ7rigYHJRFXvNZc3Tc/edit#gid=0 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1hLgPcVKbT09pqu7qfDkPZXK0_5gZnZJUu-DiUKHLJr0/edit#gid=0 Příklad mailu, na který je potřeba alespoň elementárně reagovat: Ahoj Všem, minulý týden zdárně odstartovala kampaň na úrovni celostátní a nyní přichází to nejzákladnější - Pořádná kampaň na úrovni jednotlivých krajů. V následujících řádcích shrnu několik bodů a poznatků toho, co bude nutné v následujících dnech bezprostředně vykonat, abychom kampaň do PS rozjeli na plné obrátky. Body je nutno ihned rozdělit mezi jednotlivé členy a KODO. 1) Distribuce pirátských listů dobrovolníkům a spřízněným barům, hospodám a podobně (byla založena tabulka, kde se mohou hlásit) 2) Aktivace dobrovolníků - pro distribuci pirátských listů a pro další možnosti pomoci v terénu potřebujeme znát kolik kde máme lidí a jak moc ochotni jsou pomoci pirátům s kampaní 3) Monitoring všech akcí v kraji až do termínu voleb (tabulka existuje - jen je třeba jí doplňovat) 4) Pravidelná aktualizace členů strany, příznivců a dobrovolníků a jejich využití pro potřeby kampaně 5) vytvoření modelu Vyosení x Černobílý mejdan a rozhodnutí o jeho formátu, možnostech, a časový harmonogram těchto akcí. 6) Vytvoření funkčního systému spolupráce PO - KoDo - PKS. Nejpozději po Mumble schůzi 5.6. musí být jasno, jak budeme spolupracovat a kdo je v tomto trojúhelníku za co zodpovědný. 7)Ustálení a stanovení rozpočtu na všechny výdaje na volební kampaň, organizace výdeje předmětů pro jednotlivé akce a pravidelná inventarizace. Dle tohoto výčtu mi zcela zřetelně vychází, že první 4 body by měl mít na starosti krajský koordinátor, který je v denním styku s členy a dobrovolníky Bod č. 5 by měl vysvětlit a narýsovat Ivan Bartoš s přihlédnutím k rozpočtu kampaně Bod č. 6. Je třeba nastavit urychleně po ose Honza Novák, František Kopřiva a Zuzka Dohnalová tak, abychom do pondělí znali možnosti vzájemného úkolování a vše fungovalo, jak má. Ad 7, rozpočet stanovím co nejrychleji v návaznosti na požadavky kampaně, reklamy a pořádaných akcí. Správu tohoto rozpočtu si beru na starost. Prosím o doplnění a potvrzení PKS, PO a vrchních kandidátů, zda s takovýmto rozdělením souhlasí, ať můžeme rozjet kampaň na plné pecky. Petr - dobrovolníci na rozdávání z minula - Zuzka obvolá