Schůzka Prochora a Franty v Šamance 12.1.2018 schuzka PKS a ostatni pritomni Frantisek Kopriva, Petra Smutna, Jan Lukasek, Antonin Schejbal, Tomas Zmuda, Dalibor Zahora, Jiri Snizek, Jan Juri, Zuzana Petruvova, Lenka Kozlova, Vojtěch Ertl Program: Doplnění PKS Rozpočet KS KoDo Mediální odbor kraje Komunálky Senátní volby 1. PKS - Jelikož je František v rezignaci, zahájí se dovolba PKS - zároveň se musí určit další hospodář Petra zahaji jednani na foru schuze dvakrat do mesice, jednou na mumblu rozdeleni roli v PKS 2. Rozpočet - Zjistíme příjmovou stránku rozpočtu - Uděláme schůzi PKS --> návrh rozpočtu --> předložení KF - Metoda: copy&paste z loňska ( https://forum.pirati.cz/krajske-forum-stredocesky-kraj-f406/rozpocet-sck-2017-t35776.html ) - pro inspiraci rozpočet 2017: https://wiki.pirati.cz/fo/hospodareni2017/rozpocty/strednicechy/start - Zeptáme se PO, kolik úvazku pro koordinátora nám zaplatí; v návaznosti na to se rozhodneme, kolik úvazku budeme platit my. Petra posle navrhy, Petra ma ukol udelat resersi, jak jsou ana tom ostatni kraje s casti pro komunalni volby 3. KoDo - řeší zatím PO, my budeme až v komisi ve 2. kole zatim se resi uvazky, mozna jeden cely a jeden polovicni, bude schuzka s Honzou Jurikem a se Zuzkou Petruvovou 19.1.2018 kvuli pokracovani KoDo 4.Novi Cleni po volbacj hodne novych zajemcu, budou nova pravidla o prijimani novych clenu? aktivnia a neakrivni zajemxi o lenstvi: jak resit? casto chteji byt jen soucasti strany, ale nechteji se aktivne zapojovat na schuzi se usneslo, ze nebudou striktne dana pravidla pro prijimani clenu funkce mentora pro novacky potrebujeme cleny, abychom dale meli kandidaty na vsech urovnich dale PKS resit 5. Medialni odbor kraje nemame medialni vystupy, ani vystupy na facebooku medializovat stredoceske poslance `piva s poslanci potrebujeme rozjety facebook a twitter Antonin Shejbal bude delat vystupy poslancu pro Stredocesky kraj, pozdeji nejspis osoba z kraj do budoucna mozna pracovni pozice vice psat sve originalni prispevky, mene sdilet kolik vystiksu a jak vest Piratske listy? Zuzka se podiva, zdali mame psavce, pripadne dat na fb, ze nekoho hledame 6.Komunalky termin polovina října, ale jeste nevime kdy presne musime si udelat resersi, kde budeme potrebovat lidi, na ktere oblasti se zamerit Určit místa, kde budeme kandidovat Rozpočet 15.8. Proaktivní oslovování potencionálních kandidátů 7. Senátní volby Benešov Litoměřice - (Na půl s Ústím) Mladá Boleslav Vytvořit databáze My bychom měli jít za jinými stranami rešerše volebních obvodů - Honza Lukášek - Do 25.1 (Tomáš Hanák) už oslovil Petr Procházka, pokud se vysloví kladně, navštíví ho PKS a F. Kopřiva a dojednaji další postup. Databáze - Mapka (Tony) Jan Jurik - Bude se ucházet o KODO i PKS Na každé schůzi se musí vyhlásit termín dalšídalší. Schůze ideálně1x za 2 týdny. 12.1.2018