3. smlouva o spolupráci s advokátní kanceláří, která vyčlení advokáta či koncipienta, který se bude věnovat konkrétním kauzám strany s výjimkou kauz podle bodu 1, s náklady max. 1000 Kč za hodinu práce advokáta a 600 Kč za hodinu práce advokátního koncipienta a 300 Kč za hodinu práce jiné pracovní síly (odstupňovaně dle náročnosti věci, přičemž od advokáta se očekává u jednodušších kauz jen kontrola), s celkovými náklady záměru 300 000 Kč ročně. 2. smlouva s odbornými členy právního týmu (s vystudovanými právníky, odstupňovaně studenty apod.) s odměnou nejvýše max. 300 Kč/hodinu s celkovými náklady výši 200 000 Kč ročně, přičemž jedna z vybraných osob bude vedoucím právního týmu zodpovědným za tento tým dle koncepce, --- Hledáme členy právního týmu --------------------------- Ahoj, Piráti tímto hledají kolegy do právního týmu, tj. vystudované právníky nebo studenty práva, kteří nám chtějí pomoci a něco si přivydělat. Tvým úkolem bude poskytovat telefonické konzultace a písemné rozbory (např. pro Pirátské zastupitele, drobné majetkové spory v kampani apod.), udržovat vzory právních dokumentů, případně komunikovat s advokátní kanceláří, která nás zastupuje, a předkládat shrnutí republikovému předsednictvu. Nabízíme: * poradenskou smlouvu s odměnou 120-300 Kč za hodinu skutečně odvedené práce (odměna dle kvalifikace, kvality a náročnosti splněných úkolů), * není žádná pevná doba pracovní doba, * možnost podílet se na realizaci Pirátského programu a řešit zajímavé právní věci, * práce ve skvělém kolektivu předních osobností Pirátů v České republice, * seznámení s moderními technologiemi používanými při fungování Pirátské strany, * neomezený telefonní tarif s internetem, * nabídka je otevřená pro lidi z celé republiky, lze pracovat z domova; k činnosti lze využít některé Pirátské centrum po celé republice (podle dohody a aktuálních potřeb). Požadujeme: * znalost teorie práva na úrovni prvního ročníků právnické fakulty a schopnost rychle a samostatně se zorientovat v právních předpisech a hledat řešení právních problémů, * ochota zvedat telefon, když někdo zavolá a operativně řešit dotazy, flexibilita, * reakční doba na písemné podněty do 3 dnů, * svědomitost, vynikající komunikační dovednosti, příjemné vystupování, dobrý písemný projev, * loajalitu k Pirátské straně jako organizaci a mlčenlivost ohledně důvěrných informací, * znalost kancelářských balíků, schopnost naučit se používat Pirátský redmine a Pirátské fórum a další technické systémy, * dodržování koncepce https://redmine.pirati.cz/projects/pravni-tym/wiki V nabídce nám prosím zašli v jednom PDF dokumentu následující materiály: krátký motivační dopis a svůj životopis. Z výše uvedených dokumentů by měly být patrné zejména zkušenosti z právní oblasti. Pokud máš zájem o upřesnění informací, neváhej se na mne obrátit emailem či telefonicky. Poptávaná činnost může být dodána jako služba živnostníkem (na IČO) či můžeme na tuto činnost přijmout zaměstnance (DPP, DPČ) – v takovém případě zahrnuje výše avizovaná částka i všechny odvody na straně zadavatele, skutečná částka vyplacená zaměstnanci tedy bude nižší. Na zadání bude sepsán standardní zadávací list podle podmínek pro placené úkoly s vykazováním v systémů redmine. Nabídku nám prosím zašli do 20. 11. 2016, do tří dnů se ti ozveme ohledně výsledku výběrového řízení nebo dalšího postupu. Nabídku pošli na adresu jan.louzek@pirati.cz, kopii potom na info@pirati.cz.