Zápis z Mumble schůze KS Pardubický kraj 3.7. (20:00 - 22:00) Přítomní: Jiří Ducháček, Martin Herman, Ondřej Karas, Zdeněk Kubala, Dan Lebduška, Karsten Sachs 1. Situace v regionech Pardubice (Ondřej Karas) * Kandidátka na velkou radnici je sestavená, řeší se jen pořadí 8-39. (čelo odhlasované v primárkách), doplňují se formality. * Velmi nadějně vypadají obvody MO I a MO V, lídři a čelní kandidáti jsou přihlášení na fóru, chybí medailonky. * Kandidátka na MO II má komplikaci po odchodu Petra Marka. Požádáme asi RV o prodloužení termínu, krajní varianta je, že kandidátku podá Kuba Kutílek (Zelení). * Na MO VI se bude stavět "Nezávislá kanddiátka", Pirát je tam jen jeden (OKa), zbytek nestraníci a lidé z okruhu Naše Pardubice. Dohoda s Filipem Sedlákem, že by kandidátku podal. OKa požádá KF o vyjádření ke kandidatuře za jiný subjekt, pokud se k tomu KF vyjádří kladně, v souladu s volebním řádem OKa oznámí tento záměr na fóru RVčka. (https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?f=414&t=42384&p=570659#p570659) * Na MO IV je komplikovaná situace, nemáme program ani návrh smlouvy od KPP, navrhují setkání. Pravděpodobně už nemáme šanci stihnout probrat případnou smlouvu s KPP v KF, tedy pravděpodobně formální spolupráce nebude. Setkání proběhne do konce týdne, pokud najdeme termín. * Nebudeme kandidovat na MO III, MO VII a MO III. Česká Třebová (Martin Herman, Jiří Ducháček) * Proběhla tiskovka * Schází 6-7 kandidátů * Pokračuje roznos PL * Plní se web Moravská Třebová (Karsten Sachs) * Proběhla schůze, schází obsadit tři místa na kandidátce * Rozjel se FB, dobrý příspěvek (kauza) o radní v roli šéfa příspěvkové organizace * Proběhl kontakt se Svitavským deníkem Chrudim (Dan Lebduška) * Je hotový kompletní program * 22 z 27 míst obsazených * Čelo je odhlasované, je potřeba dát do kupy druhou část kandidátky * Hotové banery pro AdWords, SKlik a FB (jsou udělané tak, aby byly použitelné i v jiných městech) * -------- Motorkářská, hospodská a mobilní vsuvka --------- * Dan zajistí změnu bannerů dle požadavků a promo na FB. * Dan má freelancera na animovaná videa (možnost udělat customizovatelná celokrajská videa) --> Dan poptá. 2. Pirátské listy * Do příštího pondělí je potřeba mít pro každou mutaci kontaktní osobu. * Do neděle 20:00 je potřeba zaslat na e-mail ZKu mail a telefon kontaktních osob. * Mutace musí být nad 3000 kusů (aby to nešlo z našeho rozpočtu), nabízí se spojování blízkých míst s malým nákladem * Příští týden bude k dispozici náhled celostátních novin. * Sázet si budeme opět sami. * Je potřeba se dohodnout na postupu, jestli budem vycházet v jednotlivých mutacích z celostátního, nebo si nejřív uděláme celokrajské a výjdeme z něj. 3. Ostatní * Diskuse nad žádostí o hostování v MS Svitavsko * Diskuse nad harmonogramem podávání kandidátek (co a kdy RV, co PKS atd....) * Diskuse nad stavem webů (MS Svitavsko, ....) Zapsal: OKa